Wordless Wednesday #15 Timeline??

8:07:00 AM

-- --

fb
profile FB jadi timeline??

hari tu bersungguh tak nak guna timeline…kenapa tetiba jadi timeline??

Al-kisahnya FB sekarang macam siot sangat sebab tekan application sekarang pun boleh tukar jadi timeline, siot kan? mengamuk sakan semalam bila profile jadi seperti di atas, berkeras mahukan profile lama balik!!!

GRRrRRR~~

macam-macam cara guna…tak larat pak cik google nak layan…ahhh~ lantak la, asalkan tak mo guna timeline! meskipun timeline betul-betul publish pada 24 april, tapi tak kira!!! nak old profile balik jugak!

at last…

klik mende nih..

fb3
T-remove (remove timeline)

How To Remove Timeline

install extension

then, profile pun jadi la macam nih~~

fb1

tapi

ada keburukannya…

hakikatnya, FB masih dalam timeline, hanya kita yang view je nampak old profile, kawan-kawan lain tetap akan nampak profile kita tu timeline…siapa tak install mende alah kat atas tu, so…jadi la timeline….profile kawan-kawan yang suka pakai timeline pun jadi old profile jugak……

so…as conclusion, no solution for getting back your old FB profile…

thank you!

ARGHHHHHHHHHHHH!!!

HATE TIMELINE…

terlalu senang untuk diceroboh!
dan juga distalk!

*bajet orang nak stalk ko!*

lantak laa, memang da aku tak suka timeline!

jeemmmmM~~

bye!

*** memang mood jadi tak tenteram…kena belajar terima hakikat la macam ni…adoi laaa!!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hahahahahahaha
    yes yes yes
    masih mempertahankan sistem yang lama

    ReplyDelete
  2. wordless nya...hehe.jgn marah ;)

    ReplyDelete
  3. try hack sever fb kak iq. komfom! fb ni kak iq yg punyaaaa. hahha

    ReplyDelete
  4. eh2..fb awak cam blog la...
    lalalalal~

    ReplyDelete
  5. sbg rakyat yg tidak ada akaun fb....
    aku hanya mampu ckp... no komen,,,


    huhuhuhu

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers