Diary Lama

9:58:00 PM

-- --

salam semua

hari ni first day kuliah kan…IQ banyak nak tulis…pasal macam-macam…tapi keadaan tak mengizinkan…sebabnya laptop IQ buat hal, bila-bila masa je boleh shut down…so, kena taip cepat-cepat!

DSC_0269

pasal diary lama….tadi IQ buka kotak buku IQ kat bawah meja nih, guess what….? sepanjang IQ duduk kat UTM ni, belum pernah lagi IQ bawak balik buku-buku IQ sejak tahun 1 lagi…!! kenapa? yela, selama ni IQ balik cuti semuanya naik bas….mana la nak angkut semua tu…tunggu habes belajar, da bertimbun nanti, bawak barang balik pakai lori….haha!

then, niat nak cari nota lama….then, terjumpa diary lama…sebelum IQ ada blog, IQ memang tulis diary….masa mula-mula ada blog pun masih tulis diary tapi lama kelamaan hilang begitu jer, sebab semua catat kat Dunia Blog IQ…tu pun kalau ada masa….

selak satu-satu….kesah dari matrik pun ada….nak tergelak pun ada…yeaahhh~ kesah seorang gadis yang masih dalam proses mematangkan diri masa tu…..serius macam budak-budak! ayatnya pun macam CESSS! kelakar giler~! macam budak darjah satu luah perasaan….HAHA!

tapi semua tu adalah kenangan…teringat masa syok kat sorang mamat, then sorang mamat…dan mamat seterusnya….SYOK je pun, bukan nak pun….bak kata orang, suka tengok….tapi tak bermakna sayang, cinta dan bla bla bla….hanya certain je yang betul-betul sayang cuma kalau da tak ada jodoh…nak buat macam mana lagi kan….

semua tu kenangan dan akan jadi kenangan selamanya….tak akan kembali…IQ tak harap benda yang sama berulang, cukup la sekarang yang telah memberi IQ seribu satu kenangan terindah yang terbaru! dulu mungkin banyak yang sedih sebab masih dalam perasaan awal remaja yang penuh emosi tapi sekarang mungkin sudah berkurang emosi kerana mungkin usia makin mematangkan diri….*cehh~~ HAHA!

cukup la tu….IQ da ngantuk, masih awal…belum pukul 10 malam lagi tapi penat! redah hujan pergi cari kedai untuk cari thermal grease untuk laptop IQ….kalau dapat nak mintak sesiapa yang boleh letakkannya….hurmmm~ cian laptop….nanti ada duit lebih, pasang air-cond lak kat laptop nih…sejuk sket….

ok bye~

*** lama tak menulis…tak sedar da ter’panjang’kan entry….

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hihi..
    nad luah perasaan dgn berckp dlm ati..
    nk tulis tkot org terbace..huhu

    ReplyDelete
  2. nasib tak jumpe dg nabah kekekek klu tak paham sendili ler

    ReplyDelete
  3. sapa la bawak anda ke kedai komputer tu kan

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers