Bertandang + Coklat

10:25:00 AM

-- --

salam semua

11022012 ari tu ada majlis bertandang kat umah tok IQ, pak sedara IQ yang paling bongsu da selamat berkahwin, entry yang sebelum ni IQ ada letak gambar masa majlis pihak perempuan…..sekarang belah kitaorang la plak…tema? coklat…IQ letak sekeping je la gambarnya….sebab malas nak letak banyak da….*cehh~

425112_277393598998031_100001821790394_746089_1187578043_n
gambar ni IQ cilok dari FB mak sedara IQ….hehe…disebabkan along dan ummi tak bawak kamera masing-masing…

ni hanya sebahagian je anak-anak sedara….tak campur yang lelaki lagi…ada lagi anak sedara perempuan tak masuk….cucu tokki da lebih 50 orang….kalau semua bergambar atas pelamin, roboh la pelamin gamaknya….

ari khamis atau rabu IQ akan balik ke UTM….balik awal sebab ada hal yang perlu diselesaikan…..harap-harap semuanya berjalan dengan lancar….sekarang pun IQ ada kat temerloh, umah kakak IQ….duduk sini memang online la sepanjang masa….

thanks pada sesiapa yang vote IQ untuk photocontest2011 anjuran blog khadari….IQ terpilih TOP20 hari tu tapi disebabkan tak online, dan tak dapat nak kutip vote dari kawan-kawan kat FB….sedey jugak tapi layan je la….hehehehe…

ok.bye!

*** dapat main dengan dak rayyan mushuk yang tembam!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers