Abseiling + Flying Fox

12:02:00 AM

-- --

semalam berpanasan di Balai Cerap, UTM….demi nak join aktiviti hujung minggu kelab…seawal pukul 7 pagi da bersiap untuk tolong wanie handle budak-budak nak join…*hari kuliah pun tak der nak bersiap awal pon~ hak3…

nak kata join sepenuhnya, tak ada la kot…mentang-mentang da lepas jawatan…tahu nak main je kan…sekali try pun jadi laaa…bukan berkali-kali…sekali jer cukup!


abseiling…

flying fox…

IQ pun nak torai jugaakkk~


ok…cukup la tuh…ambik gambar sebelum turun…flying fox punye gambar? tak der~ lalalala~~

***************

tahniah kepada yang menjayakan program nih….


SRC UTM family

ok dah…..ni merapu jer nih…teropong benda yang tak patut! haha! tak der tak der…kami budak baik~

ok…bye~

peace yaw!

*** next program, Ekpedisi Arong…sape nak join? klik poster kat bawah nih yer!

flyer

cantek tak IQ buat? lalalalla~~~

You Might Also Like

13 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. woo... best tuu.. tp abseiling kat berkelah lg best woo kak iq. heheh.

    ReplyDelete
  2. tawuuuuu~~ eh...ari tu ada pergi bekelah dgn dak utm x?

    ReplyDelete
  3. haa tak rasanya.. eh yeke. haa tak takk.. masa pergi dulu ikut trip utem dgn poli merlimau je. haaa...

    ReplyDelete
  4. ooooo....kura dak kerek kan kan kan?

    nak prgi bekelah jugak tapi nak gi satu tempat mcm bekelah....tpi msuk dalam lgi~ =) jom gi skli!

    ReplyDelete
  5. wooo.. msk dlm lg? best? komfom best... jommm kak jomm! hahha

    ReplyDelete
  6. kura~ aah, ada yang bahagian dalam lagi, kena hiking sket la...luper da nama tempat tu, senior ada gitau ari tu~...jom jom!

    ecah~ nak join? mai mai...turun JB mai~

    ReplyDelete
  7. ow join SRC ye..
    dulu pun sy join SRC.. best n memeber suma besh.. Tapi tak salu join sgt xtvt.. sbb bz.. hehe..

    course ape?

    ReplyDelete
  8. kosmestik....hehe~~

    xde la...ambik civil...

    dulu masuk src, ingat tak sape presidentnye? nak tahuu~ heee~

    ReplyDelete
  9. wahh,lama tak join src punya aktiviti.lgpun tak terbangun pulak 7 pagi kalu ari minggu.lepas subuh confirm sambung tidur..hee.
    btw,cantik gamba kak IQ :)
    gunung arong tu ramai ke nak g?

    ReplyDelete
  10. gambar ni kawan akak punyer, pinjam gambar dorang sat...hehehe~~

    target 60 orang pergi...kalau dapat sambutan, bagus la kan?

    ReplyDelete
  11. bestnye..
    nad dh lame teringin nak join bende cmni..
    hurmm... -.-

    ReplyDelete
  12. nad xde ari tu...wat kat blai cerap je pon

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers