Picture Of The Year 2011 Contest

1:13:00 AM

-- --


[klik gambar untuk menyertai]

first contest yang IQ nak join pada tahun nih…

jom join jugak!

caving
program menjelajah gua pertama yang pernah sertai sepanjang libatkan diri dalam dunia rekreasi sejak 2009…
bertempat di Gunung Senyum, Temerloh, Pahang
semua orang yang merangkak dalam Gua Rangkak ni akan tersenyum lebar…
sepertimana nama gunungnya….

sekian.

********

IQ tag

Nadirah Farhana

Paan KOwt

Renex

Galaticos Ciput

***pernah siarkan gambar ni sebelum nih….kali ni siarkan untuk contest~ heeee~ gud luck kawan-kawan…untuk exam skali..hak3..~~

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hahaha, senyum ! :) ni kalau paan kowt dah di tag, alamat nya den pon bakal di tag nih. HAHA :D nice2. good luck bebeh :p

    ReplyDelete
  2. @kingFIQA
    gud luck nanti tau! =)


    @NadiRah
    =.=" bukan nad penah tengok gambar ni ke nad?

    ReplyDelete
  3. gud luck! saya pn join this contest. :) done folow u. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye. :)

    ReplyDelete
  4. nice izyan.good luck yup! :)

    ReplyDelete
  5. tahniah terpilih TOP20!
    *pemilihan pemenang akan dipengaruhi oleh jumlah VOTE
    jangan lupa VOTE ur pics at my page blog!
    good luck yup!:)
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.363220497029479.92498.220323954652468&type=1

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers