Habis Exam, Habis Sem…

5:58:00 PM

-- --

salam semua…

tawu la korang baca blog ni kat rumah…yelaa…korang da lama balik kan? IQ tak balik-balik lagi nih….haha! bukan sebab ada exam, tapi disebabkan sayangkan UTM lebih la IQ malas nak balik lagi…pfffttt~~~semalam last paper, habis je paper? meronggeng tak hengat dunia! gi JB, gi tengok wayang….tengok cerita contraband….nak tahu cerita apakah itu, search sendiri…

banyak perkara yang IQ nak sampaikan, well, IQ sekarang BAPAK la pemalasnya nak nulis blog nih…ntah kenapa….bilik pun tak berkemas, baju tak berbasuh…haihhh~~ apa nak jadi nih?

last 14 Januari birthday besties IQ…Farah Zulaikha…so, dia pandai cilok, tyme besday balik rumah, mentang-mentang tak der paper kan….so, tangguh buat surprise kat dia 16 januari….seronok! dia dapat kek BEN10 DISASTER…dia yang cakap sendiri sebab tukang pembawa kek mendisasterkan kek dia…

IMG_1203
kek ben10, target birthday mesti nampak childish!
IMG_1218
antara yang membantu…Satai, Jas, Anis dan Hanis
IMG_1232
nampak lagi childish, belikan dua belon ELMO…suka sangat si farah nih…!
IMG_1235
haha! 3stooges!
IMG_1259
bila da tema childish, memang jadi childish la farah ni…love this pic….look very happy!

IMG_1273
nice picture of the day….with sunset~

habis cerita pasal birthday farah, cerita pasal peraduan teka DBIQ lak….sorry for late announcement! ceh, macam ramai je yang join kan…ntah ntah kena gelak je…hak hak hak…alaaa, tak heran, sebab IQ buat pun sesaje je…..so, ada dua yang join dan opkos dua-dua menang! kan da cakap, IQ buat peraduan memang fail laa…hak hak hak….lepas ni nak buat peraduan mewarna la plak….ada bran? tunggu je la nanti…hak hak hak…

Nadirah Farhana dan Saidatul Azreen

you are the winner…tenkiu!

so, plis inbox kat facebook korang emel korang
proses membuat header tidak akan berjalan lagi memandangkan cuti semester akan bermula, so…paham-paham la IQ camne kalau tyme-tyme cuti nih…kan kan kan…

okeh, till then, IQ akan balik Kuantan esok….nak pergi Desaru tak jadi, Photoshoot pun sama, sebab hujan…sob sob sob…baru beli windmill baru….huuuu~~

k bai

*** selamat bercuti kawan-kawan!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. okay! bye2~
    semoga selamat smpai.. ^^

    ReplyDelete
  2. okay IQ..selamaat bercuti..

    akhirnye menang header :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers