sTaTuS uPdAtEd!

8:44:00 PM

-- --

IQ pasti, hari ni semua duk heboh pasal download/layan criter Ombak Rindu dan jugak episod last Tentang Dhia….untuk Ombak Rindu, IQ just download tak sampai 15 minit…dan akhirnya dapat tengok ceritanya…

status1

then…. habes cerita…

status2
habes tengok Ombak Rindu dalam 6setengah jugak…dua jam layan…

then, sambung tentang Dhia lak…

status3
habes tentang Dhia?

status4

motif segala status hanya kerana air mata je, haha! sengal jer….. yela, pelik la kenapa tengok Ombak Rindu tak nangis…tapi tengok tentang Dhia, meleleh-leleh air mata…tahu kenapa? sebab sound tu memainkan peranan yang penting…sound cerita Ombak Rindu yang IQ download tu tak kuat sangat…so, tak feel….

korang perasan tak cerita Ombak Rindu dengan Tentang Dhia ni macam lebih kurang? yang lainnya…cuma Tentang Dhia lagi tragis laa…siap main sihir, siap ramai yang mati….dan akhirnya jugak, hero dan heroinnya mati….memang wajar la IQ nak menangis tak berenti…sebab serius menusuk jiwa!

okeh, habis sudah Tentang Dhia, IQ adore ceritanya! Tahniah kepada penerbit dan para pelakon yang mantap…..=)

k bai..

 

*** update status bajet retis la kan, setiap selang sepuluh minit nak update…huhu…kebetulan….selalunya selang 2-3 jam baru update status…hari ni excited sangat….der~~~

You Might Also Like

1 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers