sImPtOm KeMbAlI…

8:57:00 PM

-- --

salam semua…

petang tadi, IQ suruh dia try buang BIT DEFENDER yang jadi penghalang bagi IQ untuk buka software yang disyaki bermasalah…so, hasilnya….dapat diUNINSTALLkan….Alhamdulillah….lega!

so, mula la download ADOBE PHOTOSHOP PORTABLE disebabkan kalau nak install yang extended macam ada masalah lain plak…so, download la PS baru…portable pun portable laa, janji dapat nak mengedit….kan?

dan hasilnya….kat atas tu….header yang ditukar gambarnya…malas nak edit word…disebabkan da bertukar jenis PS…banyak function yang hilang…so, banyak yang terbantut…adesss….

animation26
huduh sebenarnya gambar asal kartun ni sebenarnya…haha!

k…bye!

*** mood berphotoshop kembali…iyaahhhhh~~~

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. pandai cover mulut kan. amboi kak. haha

    ReplyDelete
  2. haha! ape lak....mne de cover pape...=P

    ReplyDelete
  3. gambar mulut kat kartun tuh lain pulak eh..kih3

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers