pRoUd To Be UTMians…

2:30:00 AM

-- --

403363_2661130460047_1609502402_2471727_863715714_n

ape nih?

382764_2708148698452_1098863969_32978574_891464713_n

helikopter da naik…

inilah diaaa….

406457_310252179005555_100000623266880_1032781_1246216411_n
this is my proudness of UTM…. [view from helicopter]

nak tahu apa istimewanya?

385503_2708063816330_1098863969_32978565_454582490_n

BIGGEST PAINTED LOGO ON RECYCLED EGG TRAYS

hampir 60 meter panjang, diperbuat dari bekas telur je….

memang terbaik!

SAYA BANGGA DENGAN UTM..

bye!

 

*** pesanan, gambar copy dari FB, maaf pada sesape yang tidak diberitahu terlebih dahulu untuk ambik gambar nih…tak per, kita berkongsi kegembiraan ini..kan?

*** esok nak tengok secara live, sebab esok last….nak tengok! nak tengok! meh UTMians, kita serbu!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. cantiknyer...rugi xleh tngok..huhu

    ReplyDelete
  2. peh... solute la.

    utem tak hado pun cenggini. nk masuk utm la. heheh

    ReplyDelete
  3. bangga! selalu tengok diorang kaler egg tray kat dewan.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers