hEAdEr uNtUk RaKaN bLoGgEr

1:56:00 PM

-- --

salam semua…

eceli kan, IQ ada banyak kerja tapi memang bad habit IQ kalau ada photoshop nih adalah…buat perkara yang tak penting….kerja melambak-lambak tapi tak mau plak buat…oh man~

tapi IQ janji ni last IQ buat sebelum IQ siapkan SEMUA kerja-kerja dan projek IQ…IQ janji! header ni IQ buat khas untuk seorang blogger yang rajin datang blog IQ nih dan selalu komen kat entry blog nih….

tadaa….presenting you….

BLOG KURA-KURA…Eerk?

header kura

header ni terpulang kepada kura-kura a.k.a Zuber nak ambik ke tak…sebab IQ tau tak beraper nak cantek sangat…wuuuu~~ tapi kalau nak ambik, IQ nak bagi tips sket….

  1. buka image header di new tab…bukan link, tapi IMAGE…
  2. then, baru copy….heeee~ tau!

okeh, petang ni siapkan kerja…kerja…kerjaaa…….~ bye!

 

*** sape nak header, rajen-rajen la komen blog ni…hak hak hak…taktik umpan traffic tuh~ haha!

You Might Also Like

11 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. kena rajen2kan komen....hak3...IQ jahat~

    ReplyDelete
  2. kahkah akhirnya kura ada header yang lagi awesome :)

    kak iq , dila ?? hihi

    ReplyDelete
  3. dila akan jadi next person kalau rajen komen...heee~~ tapi sekarang pun hampir masuk list best commenter nih...heee~

    ReplyDelete
  4. okay2..pas ni tiap2 entry komen..hahaha

    :)

    ReplyDelete
  5. teman ak jugak.... tunggu ada header baru, baru tukar template...

    ReplyDelete
  6. :')


    terharunya saya. akak iq mmg the best. i heart u iq, i hearttttt. hahaha *excited.

    fuh.. mana boleh tak pakai, kena pakai ni. bukan senang org nk tlg buatkan header. fuh!

    ReplyDelete
  7. IQ mmg buat header utk blog tema minatang ek?
    aritu itik..
    ni kura2 lak..
    kih3

    ReplyDelete
  8. @Republic
    tenkiu! =)

    @.rENEx.ok, IQ tggu tau...hee~

    @Ahmad Haziq Azlan
    kalau nak, datang blog ni, komen3 la yerp...=)

    @kura
    i happy tgk u happy, eceh~~~ ahahaha!

    welcome2....tenkiu jugak sbb sllu singgah blog ni~ =)

    @Anyyss Shuhaimi
    heee, tenkiu anyys~

    @NadiRah
    hehehe, agaknye laaa... lepas ni minatang ape lak yerp...

    itik sihat lagi kan kat blog nad? =P

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers