DuA mInGgU tErAkHiR

11:49:00 AM

-- --

salam semua!!!

hari ni hari isnin, yer…IQ tau la semua orang tau hari ni ari isnin tapi just nak ingatkan budak-budak UTM ni yang kita ada lagi 2 minggu sebelum final…haaa..sedar ke tak nih? sedar sedar….naseb  baek sedar….

IQ sekarang masih sibuk dengan assignment yang melambak…dan nak kena submit hujung minggu ni dan hujung minggu depan…pffttt~ korang cakap lambat lagi? kalau satu assignment tu ada satu soalan yang perlukan jalan kira sepanjang sepuluh muka surat….korang nak cakap apa? yang tu kalau berjalan lancar la kan…kalau ada yang tak valid value dia? pfffttt~ lagi la haruuuuu~~ [nak tunjuk simptom baru…PFFTTTT!!!] haha!

sekarang pun masih buat kerja…sambil dengar lagu nyanyian Amalia Alias…..dan ternyanyi-nyanyi kat mulut nih…nak dengar jugak…? ok…just play video kat bawah nih…

slow and steady…tenang beb dengar lagu nih~

da dengar? IQ tak der la nyanyi sebijik macam dia, folo muzik jadi laaa..hahaha~

ok.bai~

 

*** semalam HEAVEN, dua orang belanja makan dalam dua masa…serius heaven…! rezeki Allah nak bagi…ALHAMDULILLAH…syukur Ya Allah~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. huhu..kau telah buat aku sedar nak final..hehe..maseh>>>......eh ari nie cuti lagi kan..hahah

    ReplyDelete
  2. gua pun sebuk dgn assigment. tenseionnnnn..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers