aMaLiA aLiAs… I aDoRe yOu!

6:16:00 PM

-- --

salam semua…

korang tahu tak, hujung minggu yang bermakna ni IQ ditinggalkan sorang-sorang di Kolej Tun Hussein Onn UTM JB nih oleh dua orang kawan baik IQ yang sangat-sangat bertuah! rasa geram! tapi IQ tahu, diaorang buat macam ni, kerana mahukan IQ berjaya….thanks guys… I lap muka U lebey-lebey laa…

sebelum IQ out off topik lagi, just nak show kat korang seorang insan yang mempunyai bakat yang besar! lebih kurang macam Najwa Latif yang tengah hot sekarang, dari YOUTUBE, IQ dengar videonya….dan IQ jatuh cinta! bukan dengan dia laaa…dengan video dia! dan terutamanya SUARAnya…

pliz! dengar lagu nih….dengar sampai habis!

ni antara lagu yang ke-berapa ntah yang IQ da dengar…lagu first IQ dengar lagu sampai di sini…sekali dengan rakaman video yang best…serius best…..

secara jujurnya IQ cakap, suara Amalia Alias lagi bagus dari Najwa Latif….sebab? Amalia pandai kawal suaranya….major pada Najwa? main gitar…right? tapi dua-dua ada kelebihan…keep it up…! tapi mungkin Amalia susah nak jadi macam Najwa Latif sebabnya dia belajar di Jepun…tapi peluang dia pasti cerah…kan?

ok.till then, bye~

*** artis dari youtube…semua orang pakai youtube jer sekarang…IQ pun boleh….erkkk~~ haha!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. suara dia memang best. tapi kalau ada musik back-up, mesti lagi best.

    tp tetap lagi minat ainan tasneem. >.<

    IQ try la nyanyi youtube. pastu post kat group. ^_^

    ReplyDelete
  2. okay sedap . dah dengar . dila tak suka najwa latif . ewww . lebih baik suka amalia . BARU BEST :))

    ReplyDelete
  3. ain pun minat dia... suara mmg superb :)

    ReplyDelete
  4. @Nwx
    try la tengok video dier yang laen kat youtube, sure jatuh hati punyer....=)

    kalau IQ nyanyi habes la retis2 youtube terutama najwa latif..haha, guro2....

    @Saddila
    try la tengok video dier yang laen, best tau...
    hehehe...orang baru kini untuk diminati...=)

    @Nurul ain
    IQ tau pasal dier pun dari blog ain laa...hikhikhik~~~

    ReplyDelete
  5. eh.. ni akak ak ni izyan..
    cmna ak ley tataw,hihi. wlpn muka xiras lgsg,hihi.
    dan2 nak ngaku ;P
    sedap2 dia nynyi :)

    ReplyDelete
  6. @kura
    aww~ kura memang suke kan kan kan?

    @iela_fadila alias
    hehehe, kakak ke adik agaknye? heee~~~

    sedap kan? =)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers