wOrDlEsS wEdNeSdAy #2

7:10:00 AM

-- --

321165_10150373706242454_625492453_8281488_1160464215_n

saya sayang roomate dan ex-roomate saya…Red heart

 

*** IQ bangun awal pagi nih, gara-gara tak ada elektrik semalam…pukul 5 bangun untuk sambung study…semalam study dengan cahaya lampu minyak tanah…eh, cahaya lilin laa…suwit….demi test pukul 9 nanti….Hydrology…last paper test 1….

*** malam ni balik…petang ni dapat cheese tart untuk dibawa pulang! yeaaahh!!

*** baru perasan semalam tak buat entry padahal tarikh paling best dalam dunia…1/11/11 dan IQ genap 7 bulan kot semalam!

*** wordless wednesday baru no.2? haihhhh~

*** apasal banyak sangat side note nih?????

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hahahah...
    comey je pesanan tu...
    gud luck!! ^^

    ReplyDelete
  2. hehehe....tenkiu nad itik kuning! hehehe~ nak adiah~ haha!

    ReplyDelete
  3. sweet je pesanan nye yuu. hahah

    ReplyDelete
  4. uwaa.. sama la..smlm xstdy pun..
    bgsnya izyan bgn awal2 pg.
    malasnya diri ini. dhla mlm ni test ! sobs !

    ReplyDelete
  5. @kura
    sweet kan? heee~~

    @iela_fadila alias
    study iela, study! mujur la tadi test openbook! memang best!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers