HaBiS sEmUa NaK jADi BloGgEr

1:08:00 PM

-- --

salam semua

hari selasa, macam biasa, kelas pagi sampai pukul 11 pagi yang tadinya bermula pukul 8 pagi dan akan bersambung pukul 2 nanti plak….dan kelas pukul 2 nanti serius bosan! ETIKA…oh man~ da banyak kali ponteng, minggu lepas da kena panggil…malu kejap depan Dzarief ZuhdiEmbarrassed smilehaha! tapi tetap pertahankan diri…

“ saya pergi kelas tapi tak tandatangan jer! ”
betul…tak tipu la!

“ nanti cerita lain, buat keterangan bertulis lain nanti ” – lecturer Etika
mentang-mentang la lecturer etika, suma nak skema, adess~ politik-politik~~opss~

 

tajuk entry lain, cerita lain plak…tak aci…tak aci…anyway, just nak introduce kat korang anggota-anggota badan-badan berkanun…erkkk…silap, anggota keluarga yang ber’belog’ jugek~ bukan baru buat blog tapi baru nak aktif balik…kata dorang, sebelum ni da buat blog tapi ada yang tak hengat password laa, hape la kan….

header blog

ni blog adik IQ, nama dia? QRATU…short form dari Qurratuaini…nak tengok blog dia, just klik header dia kat atas nih….adik IQ ni da banyak buat blog tapi selalu makan ape ntah yang jadikan dia pelupa sangat…blog yang atas ni da blog ketiga…blog kedua dia IQ ada tolong buatkan tapi bermasalah plak emel dan passwordnya…adess….

mungkin ada sesetengah kawan-kawan blogger IQ da folo adik IQ nih, sebab dia ambik link-link untuk blogwalking dari bloglist IQ….hehe…bagi tips yang sepatutnya untuk blogger…bagus kan? *muntah! header blog dia? semestinya IQ yang buat…..Smile with tongue out

header blog along

blog kakak IQ yang sulung, semestinya blog orang yang da berkahwin…blog dia mostly pasal kehidupan sehariannya sebagai seorang isteri…Winking smilesi kecil yang comel yang berada di tengah-tengah dalam header tu semestinya anak saudara IQ yang pertama…comel! da lama tak jumpa beliau….bila ntahnya dapat jumpa…huhuhu~

blog along IQ ni da banyak update berbanding adik IQ…sebabnya blog adik IQ baru je buat minggu lepas…IQ selalu ingatkan dia untuk update…mungkin cara penulisan masih lagi ada banyak kekurangan…kena pertingkatkan lagi~ Smile

*sila la blogwalking di blog mereka…terima kasih*

sekain..eh…sekian…

 

*** lagi sejam untuk kelas buhsan….yang peliknya, budak-budak lelaki selalu gak kurang…attendance penuh je dorang tu….haaaaaaa!!!!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. akk ecah pon ade blog..tp sekejap jela..pastu diam..haha

    ReplyDelete
  2. okey. mari mari berblogwokinggg!

    ReplyDelete
  3. aummssss...

    sergah blogh.,. heheeee

    ReplyDelete
  4. @Ecah Ecot
    kena push byk2 camtu ecah! hehehe~

    @kura
    moh moh! hehe~

    @Mr.PinGu
    yeah!!! tenkiu mr pingu!

    ReplyDelete
  5. sampai blog aku pon nak jd isu... ish2..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers