MaCaM bIaSa

7:17:00 PM

-- --

salam semua….

ni mungkin entry TERAKHIR IQ….yeaahhh~ terakhir! terakhir! dan terakhir!

bukan IQ nak tutup blog la kawan-kawan sekalian…seperti makluman yang lepas, IQ akan bertolak balik kampung malam nih…yeaahhh! ponteng kelas selama dua hari…empat subjek akan blank bila naik cuti nih…oh man~ nak buat macam mana…bukan nak..tapi TERPAKSA

so, MACAM BIASA….bila da balik rumah nih, internet memang tak ada la…nak update hape-hape pun tak bley…apa pon tak bley! heeh~ nak buat macam mana, family bukan family berada….atap rumah pun atap nipah je…[ceit! ayat belas kasihan! gurau gurau!]

pada kengkawan blogger yang singgah dan pergi dari blog nih, rajen-rajenkan tangan tinggalkan jejak yer, sebab IQ akan jejak korang balik….IQ akan buat bila IQ boleh online dan tak busy…kalau boleh online tapi busy nak mati tu pun tak boleh jugak~ heh~

pesanan buat Nad si itik kuning dan Paan Kowt si talking to the moon…sorry sangat-sangat sebab tak sempat nak meng’join’kan diri dalam game yang ditag oleh korang tuh, nak buat tapi ianya perlukan kosentrasi yang sepenuhnya! macam jawab test tuh~ kena selak-selak buku sket…baru cukup syarat kan? heh~ heeee~

cakap pasal test, test Hydrology pagi tadi best! sebab apa? sebab IQ study dan rupa-rupanya OPENBOOK TEST…memang WELL PREPARED la kan…tapi ada jugak soalan yang konpius…haihhhh~~ hilang markah! rugi! rugi! rugi!

okeh la kengkawan….sebelum IQ tutupp kedai untuk musim raya nih…IQ nak ucapkan…

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
MAAF.ZAHIR.BATIN.

sekian

 

*** tetiba dapat kerja banyak sebelum balik….oh man~

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. bye2....
    semoga selamat sampai ke kampung,dan selamat kembali ke UTM sanjungan bangsa.. ^^

    ReplyDelete
  2. mesti buka blog pas dah balik UTM kan? so. SELAMAT KEMBALI KE UTM. hehehe..

    ReplyDelete
  3. haram J balik awal yea,nasib baek kertas traffic ko boleh dapat.kalau tak,tak dapat markah bonus.haha

    haha tak update blog ke cuti nanti?

    :p

    ReplyDelete
  4. @NadiRah
    worait nad!!! hehe~

    @Nwx
    sekarang tak balik lagi, da buka blog! yeaahh!

    @Ahmad Haziq Azlan
    tu sbb ckp mcam biasa, da biasa la kan?

    @sembang kemas
    aku ta dapat mrkah bonus! geram!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers