cAnDiD tImE cOnTeSt

8:59:00 PM

-- --

luper sebenarnya nih, kenapa luper? da ditag oleh cik Renex dan da janji nak buat tapi ntah macam mana lupa sangat-sangat! sorry yerp cik Renex! thanks sebab tag IQ untuk join contest nih….=)


klik gambar untuk sertai

IQ cuba jer, tak harapkan menang…

dan IQ pilih gambar nih…

IMG_9403

masa jamuan raya, tiup belon tandanya kena penalti…muka cuak sebab dalam belon tu ada tepung, silap belon tu pecah, memang kena muka! gambar serius candid sebab IQ cuak giler masa nih, tak sedar da bestfriend IQ capture gambar nih~ adoi laaa~

 

tag paan kowt, nad, dzarief zuhdi, anyys, apel, uzair, syaimz dan senang cerita, utm bloggers….

hahaha!

ok bye~ =)

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers