sAyA hOt! aWaK tAk HoT!

10:06:00 PM

-- --

aahh sudaaahhh~~ apa plak nih!!!

sebelum tu, salam semua!

senang cerita, IQ nak tanya korang la kan….kadang-kadang korang ada tak rasa jengkel giler dengan orang yang bajet bagus?? bajet bagus laaa, macam

“dia sorang je betul
dia sorang je femes dalam alam maya nih,
dia sorang je hot
dia sorang je insan ter- dalam abad nih
dia bla bla bla”

epul punye

haaa…ada? well, IQ tak nafikan, IQ memerhati gelegat sorang makhluk nih, well, ye ar…kita nak berkawan dengan dia gak tapi kita nih tak dilayan…layan orang femes-femes je….orang hot-hot je….tapi da tau tak nak layan, asal add IQ dulu kan??? IQ nak add orang yang tak kenal..? pliz~ not me~

perasan yang dia nih bajet hot masa IQ letak link entry blog IQ nih kat satu group dalam facebook, well…dia sebagai ADMIN YANG AKTIF memang akan buka kan link blog IQ tu kan…tapi langsung tak komen, budak-budak group yang lain plak komen kan…padahal entry ‘hot’ kot masa tu…

bukan nak bengang sangat, tapi geram je la, dulu beria add, sekarang lebih kurang jugak dia buat….tapi ye la kan…..orang hot je update status selang 10 minit….kan? ishhhh~ ngumpat! tak baik tak baik!

anyway, kalau banding femes, IQ lagi femes! femes kat group UTM blogger tercinta! kan? kan kengkawan? hehehehe, dia femes kat group terbabit, IQ femes kat group IQ…cukup la tu…da terlebey hot nanti~ tak mau la…nanti kepanasan lak kena mengata orang….hoho~

nasihat percuma tanpa perlu dibayar : hot-hot pun kita semua sama…sebab kalau kita kat akhirat sana pun berdiri sama-sama…

bukan nak cakap IQ ni kekurangan perhatian, tapi cukup la dengan hormat…

da, cukup! bye~

*** nak unfriend ke tak? kang tak unfriend, banyak la dosa IQ dapat….haishhh~
*** nak cari gambar, tulis keyword “saya hot”, adesss….buta penglihatan jap! haha~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. admin???
    bukan nad kan3???
    huhuhuhu

    IQ HOTTTT KANNNNNNN~~~~~~~... ^^

    ReplyDelete
  2. Hot and spicy..
    jom kfc..
    haha..
    Sabar la IQ ye.. Ur n3 tetap hot.

    ReplyDelete
  3. unfriend jala,hihi,jahat x nasihat ni? dats my opinion.so that masing2 ok sendiri.. :)
    sabar eh izyan :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers