sAyA mAlAs!

11:50:00 AM

-- --

IQ ada project group
dan IQ MALAS nak buat…

IQ ada test hari isnin dan rabu
dan IQ MALAS nak study…

IQ ada baju kotor bertimbun dalam bakul…
dan IQ MALAS nak basuh….

IQ ada meja study yang bersepah
dan IQ MALAS nak kemas….

IQ tak mandi lagi
dan IQ MALAS nak mandi…

IQ ada blog
dan IQ MALAS nak update!!!!!

hihi!

tak boleh malas-malas! macam mana nak berjaya ni???

amin ya robbalalamin…

tak mo malas-malas!

IMG_5923
muka sengal~ memang MALAS! tapi masa ni demam, bukan malas….huuuu~~~
[siyes buruk muka masa nih….haha!]

done!

HAHA!

*** bangun, mandi…siapkan projek…petang ni bley climb kat larkin~ yeaaahhhh~~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. tolong basuh bj nad!!! heeeee

    ReplyDelete
  2. ni update blog gak ni? haha

    ReplyDelete
  3. aku pun malas nak baca blog nie... :P

    ReplyDelete
  4. @kura
    last la nih kot...hehehe..tgk la klu rjen...idea tapi suka maen cak cak...~~

    @Jo Qusary
    hahahaha...sila klik [X] ye....haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers