hOt FeVeR pLaK dAa~~

12:47:00 AM

-- --

salam semua!

apa kabar semua…harap semua sihat la….tak macam IQ hari ni….DEMAM! uhuk! uhuk! uhuk! rasanya baru bulan lepas IQ demam…tak percaya? baca entry ni cepat! kalau tak baca, tak payah baca yang seterusnya! giler kejam ko IQ~ ehek~ ehek~ tak der…tak der~ gurau aje…

demam yang lepas berlaku masa mula-mula nak masuk sem nih…dua tiga sebelum masuk kuliah plak tu…nasib baik demam pulih macam tu je…tak ada pergi klinik langsung! yeaahh~~ tak manja! padahal masa tu memang  panas badan nih…huhu…

sekarang? erkkk~ biasa-biasa aje demamnya…sebab semalam minum ais je…sejak kebelakangan ni jarang minum air panas, asyik ais batu je…memang tempah sakit la namanya tu…yang paling teruk semalam bila selsema teruk dan ada test plak…memang serius tension tapi nasib baik test dapat buat yang sehabis baik…bukan nak cakap terror ke apa, kalau IQ nih boleh tersenyum lepas test, maknanya boleh jawab le tu…ngeh3…

demam makin berkurangan…petang tadi tidur masa kilat sabung menyabung, guruh berdentam dentum….memang best nak tidur dan tengok sekarang??? da tak bley nak tidur…nasib ko la IQ…nasib lagiiii~~ petang tadi ada dua orang nurse tolong checkkan suhu badan…macam mana caranya? ambik belakang tapak tangan dan rasakan dahiku yang suam-suam air panas nih…seorang nurse buat masa IQ tak sedarkan diri dan seorang lagi nurse buat masa IQ tengah mamai-mamai nak bangun dari tidur…dan dapat la mendengar komen best dari nurse tuuu…

“panasnya badan ko Izyan!!” – Inayah

“tangan ko la yang sejuk!!” – IQ [sempat je menjawab]

“tak der, badan ko memang panas!” – Inayah sekali lagi

masa tu da malas nak menjawab…ngeh3…at last, bangun dan pergi mandi, baru perasan kat luar bilik tu serius sejuk sebab masih hujan…tapi rilek je nak pergi mandi…badan yang panas memang ‘best’ nak pergi mandi….! yeaahh~~ masa mandi baru la menggeletar seluruh badan…haha!

esok kalau badan masih panas, memang Pusat Kesihatan UTM la jawabnya…kadang-kadang risau jugak sebab macam kerap sangat demam sekarang…yeke? ke memang tahun nih tahun IQ kerap demam…lupa da…ke kesan derma dara…eh darah laa…betul ke? tak per la…wait and see je la esok yer~

k la…nyte semua~ selamat tidur…esok kelas pukul 11 pagi…HEAVEN sekejap~

suka gambar nih…
thanks pada syaimz hebat sebab ambik gambar ni masa gathering UTM bloggers yang lepas

 

**** my ummi pun demam jugak…ni demam rindu ke ape ummi? tapi ummi cakap ummi demam sebab cabut gigi~ heee~ IQ?

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. dmm rindu chubby ek??/ huhuhu

    ReplyDelete
  2. tak ada la nad, demam sebab derma darah ari tu kot~ weeee~~

    ReplyDelete
  3. haziq & ieyza : tenkiu kalian~~~!!!

    ReplyDelete
  4. rasa malas-malas makan ubat~ haha!

    ReplyDelete
  5. hahah,,,demam tak demam,,,,bangun bangun,,,,tidor jer tau,,heheh

    ReplyDelete
  6. haha! macam mana tau tidor je nih~~ kakakaka~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers