KaR’11 aWeSoMe!!

2:05:00 PM

-- --

salam semua,

IQ nak bercakap tentang Kursus Asas Rekreasi 2011 a.k.a KAR’11 ni da lama tapi memandangkan gambar program baru je diupload, so…baru sekarang la IQ nak update…

Alhamdulillah, program untuk student baru tahun 1 selamat dijalankan…walaupun hujan hampir setiap hari, namun…tak mematahkan semangat diaorang untuk enjoy program tu…kiranya diaorang tak mental sepanjang program tu…yang dengar masa akhir program hanyalah…

“KAR 2011 MEMANG BEST!”

“KEM NI TERBAEK!”

Alhamdulillah…respon daripada para peserta memang memberangsangkan!! kami sebagai AJK dan fasi berasa bangga dalam menjayakan program tahunan ni…untuk KAR kali nih, IQ pegang jawatan sebagai ketua department water…tahun lepas jadi fasi, tahun ni jadi benda laen plak…tugas tu memang berat…sebab korang kena sampaikan maklumat yang tepat dan bernas supaya input mudah diterima oleh peserta…

kali ni IQ tak ada gambar menarik nak letak…sebab da niat, lepas nih, tak nak letak gambar banyak-banyak dalam blog…sekeping dua cukup laa~ heee~~


macam biasa, banner program is the main! credit to Kamalizah for wonderful banner~


slot yang IQ handle…nampak IQ? tak nampak?? tawu la IQ kecik!!!


last but not least~ all members of KAR 2011 picture!!!

credit to SRC CREW for these pictures! nak tengok lagi? klik di sini yer!

ok, done~ mission accomplished! next program please~~ heee~apa next program? jamuan raya dan jugak jualan bunga konvo…minggu ini!!! waaaa~~

ok la, see ya!

*** mood yang sedang-sedang sahaja~ wuuuu~

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers