2tH aNnIvEsArY!

12:15:00 PM

-- --

annivesary

hari ni, genap 2 tahun IQ berblogging….Alhamdulillah~ tak putus-putus idea melainkan putus sumber tenet…huuu~

bermula 27 September 2009, IQ mula berblogging hanya sekadar nak menaip apa yang terfikir/terbuku/terkamus dalam ruang fikiran IQ sahaja…selebihnya…ideanya datang dari korang semua…

first entry IQ? klik di sini!! just entry pemula bicara…rasa macam ape ntah masa tu…mula-mula blogging memang tak bajet orang nak baca blog…sapa la kita kan sampai ada orang nak baca hasil tulisan kita…

namun, hari demi hari, waktu bersilih waktu…setelah dua tahun, IQ ada ramai kawan blogger!! terutama UTM bloggers yang teramat sempoi~ siyesly~ dalam banyak-banyak group blogger dalam facebook, IQ just stick pada group ni je…tak lari mana-mana daa~

dari mula IQ guna blog sampai sekarang, dari nama blog dulu AKU, DIRI AKU DAN TENTANG AKU dijadikan DUNIA BLOG IQ, korang pun boleh tengok, macam-macam jenis layout yang IQ gunakan…termasuk la header…walaupun dulu tak reti guna photoshop, rela guna macam-macam basic software macam paint untuk buat header…bersungguh nak cantikkan blog! ishhh3~~

IMG_4852(1)
first header dulu…..KOT! tak ingat da mana satu header first..heee~ yang ni la kot~

sekarang nak jadikan blog simple je, tak perlu ada widget banyak, simple tapi menarik…tu target IQ…ntah la blog IQ ni macam mana sekarang? pendapat korang la kan, macam mana blog IQ sekarang? ok ke tak? KOMEN SKET!

ok la, sekian dahulu coretan ulangtahun IQ…heee~~ happy birthday my blog!!! love blog sangat-sangat!!!

see ya!

*** terlalu banyak nak diceritakan, next entry plis!!!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers