SK uNtUk ApE?

12:29:00 AM

-- --

hehehe~~ IQ nak say sorry bebanyak la kat sorang blogger nih, sebab sekarang ni IQ tak buka sangat shoutbox walaupun IQ rajin nak tukor tag dia, walaupun shoutbox tu berada di tepi blog je, hanya perlu klik je….heeee~~ sorry yer Tuan SK~~

Tuan punyer blog mintak buatkan header baru…eceli adjust sket headernye je, tak ada la sampai buat baru….IQ buat simple je…buat yang setakat IQ boleh….dan di bawah adalah hasilnya~~

1. first try~

sk

2. second try

sk2

3. third try~

sk3

yang first dan second tu IQ buat yang sama seperti header yang lama cuma corakkan je logonye….yang kedua nampak berbeza sebab IQ timbulkan logonya… yang ketiga tu memang lain habis la sebab IQ padam logo asal dan buat tulisan Sk yang baru….bulatan tu plak bapak susah nak buat walaupun bapak simple sebabnya kan…heee…IQ tak reti nak buat bulatan guna photoshop…tu pun guna macam2 baru menjadi~~

sekian sahaja dari IQ buat Tuan SK…..buat Tuan SK, kalau nak ubah pape, just gitau sebab IQ simpan file headernya….ok? tapi sambung lepas raya la plak sebab esok pagi IQ da bertolak ke kampung dan IQ tak online sepanjang berhari raya ni, paling awal IQ akan online pada raya kedua tapi tak mungkin kot…hehehe….paling lewat IQ online pada raya keempat…ok? jelas? ok! done!

see ya!

*** Tuan SK! nak wet raya! Tuan SK kan baru dapat gaji…hahahahahha!!!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. senang ke susah ea?

    terima kasih,nanti gua kasi duit raya mau?hahaha

    ReplyDelete
  2. senang je, kalau fasih buat tak sampai 2minit pun da siap satu header....

    hehehhe~~ mau3!! haha~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers