bArU!

12:55:00 PM

-- --

salam semua!

mood nak ubah blog memandangkan raya da nak dekat…hehe~ ape kaitan? ye la, blog pun nak  raya jugak kan? so, IQ ubah header blog dan tag untuk shoutbox IQ…heee~~ comel tak?

header aku lagi la

header terbaruuuu~~

shoutbox6

tag untuk shoutbox…thanks pada  blog yang paling best untuk buat photoshop edited~~ wan hazel blog….kat sana IQ selalu belajar benda baru mengenai photoshop edited~ besh! dan IQ baru je blajar wat doodles~ cute kan? heee~ try sket2~ nanti IQ nak try lagi…macam besh je~ heee~ lepas ni nak buat kad raya plak~ weeeee~

sekian dahulu..heee~ selamat menjalani ibadah puasa! see ya!

*** da lama tak ada mood camni…..yippy!!!

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. perghhh.. dia pun nak mendodol jugak.. haha

    ReplyDelete
  2. zuhdi~ haha! kan da dekat dengan raya nih, molek benor la tu kan...haha!

    mizz ainaa~ hee, tq!

    anyss~ suka jugak! heee~

    ReplyDelete
  3. ajar aku buat stail stail tulisan kat photoshop.buat tulisan pun aku tak geti

    ReplyDelete
  4. haha~ kne buat tutorial la plak nih? hadoi~~ ko pergi kt http://wanhazel.blogspot.com..kat sana ada tutorial nih...hee

    ReplyDelete
  5. alllllaaaaaaaaaa...comelnya header..jeles2 heee

    ReplyDelete
  6. heee~~ tq2~~ header tu bese2 je~ huhu~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers