mAsA uNtUk TaRiK nAfAs

3:46:00 PM

-- --

salam buat semua, macam da seminggu IQ tak update entry di blog ni padahal baru sehari IQ tak update….siyes rasa da lama! huaaa~~ kenapa IQ tak update?? yang tu nak cerita jap lagi…sekarang nak tarik nafas dalam-dalam sebelum menghembuskan kembali minggu depan plak….

yelaaa, IQ tau ramai yang da habes paper minggu nih, boleh la berlagak kan? ok…silakan….huhu~ [mood dengki] IQ tak kisah pun balik lewat sebab IQ pun tak planning nak balik kampung halaman IQ cepat…bukan tak rindu,, rindu tu memang rindu!! siyes rindu..tapi korang pikir gak la kan…nanti cuti 4 bulan, korang gak rasa bosan duk kat rumah lama-lama kan? at last, cari kawan lama, lepak kat mana-mana kan? heh~ IQ tak pernah buat, sebab tiap kali cuti, selalunya IQ memerap kat rumah, hanya keluar bila family nak pergi mana-mana je… [siyes nerd budak IQ nih..haha!]

planning IQ cuti nanti? nanti habes final nih, IQ nak naek KL jap, jumpa buah hati di samping jumpa kawan baek yang da lama tak jumpa…then, balik rumah kakak kat bentong sebab nak spend time sepenuhnya dengan muhammad rayyan firdaus!! lepas tu baru balik terengganu…lepas tu, nak cari kerja di samping ambik lesen…target utama, kerja dan lesen! lesen tu penting sebab mana tau nanti dapat la IQ bawak kereta kat UTM kan? senang sket…huhu~ da masuk tahun tiga sesi depan banyak yang kena buat~

haaa…berkaitan kenapa IQ tak update entry semalam…IQ semalam TERbuat target depan kawan baek IQ, si farah tu, sebabnya semalam IQ nak study statistics..so, aim tak nak buka facebook a.k.a online la kan? so, farah sebagai guardian IQ, melarang IQ sentuh laptop IQ…damn! hahahaaha~ jadilah kejadian dikuarantin sehari tanpa internet dalam hidup IQ…yela, internet ada depan mata, kalau tak online macam rugi kan? tapi demi statistics, IQ korbankan jugak…Alhamdulillah…paper statistics boleh dikatakan buat yang sehabes baek…tapi ntah betul ke tak je…haha!


kami selalu bertiga.sebab kami kembar.
farah.wanie.IQ

sebelum IQ stop, IQ nak korang dengar lagu kat bawah ni…tujukan khas buat korang..heee~~ si farah ni laa, mengajor IQ dengar lagu-lagu cover…nyanyian budak kecik yang bernama Maddie Janes di bawah ni plak memang memikat hati IQ laaa..siyes comel! dia baru je 12 tahun ok~~

ok, see you next entry! pada Nad dan Ijat, sila PM IQ secepat mungkin! cepat! ada hal nih! cepat! hahahahha!

*** mood nak maen photoshop lagi!! hahaha!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. nyoh nyoh! maddi jane tu!

    ReplyDelete
  2. syaimz~ heeee~ tau xpe..maddi jane tuuu~~

    nad~ awat duk hoyeah2 nih..tau la pper da nk hbes~~ wuwuwuwu~~

    ReplyDelete
  3. good luck last paper IQ! heee

    ReplyDelete
  4. huhu~ dua last pper minggu depan~~ huaaa!

    ReplyDelete
  5. last paper i hujung mggu ni..i balik dulu la...hee~

    ReplyDelete
  6. alaaa..blik awl2 xbesh la anys, jom la jalan2 dlu~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers