mAsA uNtUk bErEdAr

12:44:00 PM

-- --

huhu~ lambat nak update pasal IQ kan? semalam IQ tak ada mood nak update blog walaupun happy giler sebab da habes paper exam….syukur Alhamdulillah!

apa yang happy sangat pasal semalam? haaa..sini nak gitau….semalam IQ keluar awal dari waktu sepatotnya untuk jawab exam… [so, apa masalahnya? standard la.. *kata-kata orang selain IQ*] okeh, korang tak paham IQ kan? IQ ni bukan bijak mana pun, tapi semalam, IQ boleh nak keluar awal…siyesly! exam kali ni tak pernah nak keluar awal pun tapi semalam, dapat lak kuar awal….[ giler jakun ko IQ!!]

paper da habes, apa lagi kan?? opkos la kemas barang! tapi mood kemas barang tak ada laa…huhu! sedih! sebab bilik IQ nih comel…tak sampai nak sepahkan…haha! huhu..tapi betul la sedih…sebab da tak dapat nak stay bilik ni lagi~~ huhuhu~~~

bilik bersepah
gambar diambil menggunakan cyberlink youcam…so, tak jelas sangat..harap maklum..heee~

tapi tak sampai hati pun da berjaya menyepahkan bilik da!! tengok! giler sepah! huhu….apa la nak jadi…tapi standard la nak pindah kan? kotak sampai 3-4 kotak…tak masuk beg jalan lagi…..haaa..beg jalan tu beg beroda laa…ermmm…nak simpan dalam stor esok…harap-harap buka lagi bilik stor yang aras IQ nih..huhu~~~ malas nak bertukar aras

ok la…IQ nak sambung kemas….jom tolong IQ kemas, ok…tau la..korang nak toong tengok je…tak per la, jom je~~ haha!

see ya!

*** sedihnya nak tinggalkan bilik comel nih~~ kenapa IQ cakap comel dari tadi? nanti IQ tunjuk yer camne ruper bilik IQ~ hee

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. kompom penat giler nnt..huhu

    ReplyDelete
  2. heee~~ siyesly! memang penat skrg~~ huu~

    ReplyDelete
  3. mak aih bnyknye barang2...
    x dpt den nak nolong haa....


    vote..vote..vote...

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

    ReplyDelete
  4. tau xpe....bilik single klu nmpk brang sket, sbnarnye byk, klu barang byk...tu mmg byk sgt2~~ hahaa!!

    ReplyDelete
  5. heeeee~~ sket je~ 3 kotak + 3 beg..hehe~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers