aKtIvItI wAkTu cUti

9:20:00 PM

-- --
IQ punye post ni dibuat pada 23 May 2011, tapi baru pada hari ini dipublishkan disebabkan baru ada internet…hehe…ni pun online di kfc~ ambek kesempatan! haha~…hehehe~~ musim cuti ni, IQ tak mulakan dengan mencari kerja lagi, tapi dimulakan dengan mengambil lesen! lesen ape lagi kalau tak lesen kereta~~ ari ahad ni ada ujian undang-undang~~ mood berdebar~~ fuhhh~

tapi sebelum tu IQ buat kerja sampingan, nak tau apa dia? scroll la ke bawah yer~~

DSC08082DSC08082
asal gambar ni kat sebelah kiri tu, telah diedit guna photoshop, sebelah kanan adalah hasilnya…

DSC08086DSC08086
begitu juga gambar ni…gambar ni adalah percubaan dan banyak lagi hasilnya kat bawah nih~

IMG_1424IQ cartoon
cartoon IQ
IMG_1517
IMG_2463
DSC01706
sketch1
ni sedikit sebanyak hasil photoshop IQ, IQ buat setelah mendapat ilham sebaik sahaja sampai di bumi Terengganu ni~ heeee~~
picturesofme! thatsfarahzulaikha thatsizzuanie
gambar ni saja-saja IQ edit, IQ edit sebab IQ rindukan diaorang…rindu sangat!
farah! wanie! aku rindu korang!
sekian.

***mesti korang cakap IQ tak der kerja kan, memang IQ tak ada kerja pun, hahaha!!!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. oi,baru seminggu cuti da rindu.kah3


    =eh jap,effect lukisan yang kartun yang atas tu,buat camne?

    adakah scan n buat effect kartun?

    atau ada cara lain?

    ReplyDelete
  2. cantiklah wei. buat camne edit kartun2 tu??

    ReplyDelete
  3. haha,cool lah izyan! mintak tolong ajaRRR!!!

    ReplyDelete
  4. betol punya comel gamba kartun dak wanie sampai pipi pon xada.haha

    ReplyDelete
  5. lawa kau edit. ajar boleh? HAHA.

    ReplyDelete
  6. cantik la..camne mau edit jadi camtuh???

    ReplyDelete
  7. sembang kemas~ nanti aku ajr, nyway, cara yg ko ckp lebey kurang...tapi aku xgune scan pn, ambik gmbr sudeyh~~

    yang laen-laen~ nantikan entry seterusnya! heee~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers