yAnG mAnA sEsUaI?

7:41:00 PM

-- --

header blog IQ bertukar lagi…tapi macam tak kena je….korang rasa la kan, yang lama ke yang baru better?

header8
header lama

headerblog1
header baru

yang mana lebih sesuai? IQ nak perubahan…sebab header lama tuh IQ guna software lama iaitu paint+microsoft publisher+photoscape…header baru da advance memandangkan IQ da ada photoshop~ so…kalau dua-dua tak ok, IQ buat laen la nanti~ tapi korang bagi la pendapat korang dulu k!

IQ nak buatkan header untuk kawan IQ…muas..korang kenal tak? heee~ singgah dulu blog dier kalau korang tak kenal yer….tapi mungkin lepas dua test yang akan datang ni IQ buatkan~

okeh la~ da maghrib~ moh kita berjemaah~

see ya!

***esok test!! sempat je nak berblog~

You Might Also Like

12 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. yg lama pon ok..
    yang baru pon ok...cume klau ley...kurangkan penggunaan teknik emboss...nk² kalau font tu spesis yg halus....cm monotype corsiva dll..
    1 agi..klau pada GAMBAR rasenye xperlu la wt emboss...
    ckup ar gune taknik shadow or glow..
    hik3....juz sharing my idea...

    ReplyDelete
  2. ak rase the simple the better. so, i guess ak prefer yg lame tu. .

    yeah, cm mizz galaticos, minimize the emboss. hehe ;D

    ReplyDelete
  3. cik azeya~ ek...yg lme ke? huhu~

    mizz galaticos~~ perghh~~ otai edit sudah bersuara~ banyak gak tau ek..tpi eceli tak guna pun teknik emboss tuh, gmbr tu natural cmtu, bese ler, gambar guna kamera cikai~ hp je...jdi pecah2 sket..n just tukar toning dier je~ photoshop nih msih byk lgi nk kne blja~ kn? nyway, thanks for da idea!!

    ReplyDelete
  4. jgn ar ckp g2...bukan pndai sgt pon..juz sharing is caring...
    gmbot header yg lame tu cm gune teknik emboss...rite?

    yg header baru tu.....mende lilit2 kt kplae tu cube wt stroke putih..sbb nmpok cm xreal...

    ReplyDelete
  5. header lame xgunakan pape teknik sbb gne software biasa je, photoscape+m.publisher+paint...gambartak diubah dari segi toning sebab gmbr dri kmera gedabak~=P

    eceli mnde lilit2 tu sebelum nih okeh je...xde line itam tu, ntah buat smlm xjdik plak~~ pastu bantai je..haha!

    ReplyDelete
  6. yg ni macam ok je... tp tak pernah tgok yg lama.. huhuuu..

    ReplyDelete
  7. yele~ sbb xnah masuk blog ni kn~ yg lame punyer transparent punyer~

    ReplyDelete
  8. yang no 1...tapi ikt empunya diri la..

    http://faisalapardi.com/

    ReplyDelete
  9. Dah org tu pun tak pernah masuk blog kita... hikhikhik...

    ReplyDelete
  10. anys~~ ek..yeke? huhu.....yg lme lgi elok ek? kne tukar lme plak nih~~

    faisal~ huhu..rmbang mata~~ kikiki~~

    kuzrin~ xpe...lepas ni moh kita pakat2 sggah yer~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers