wAkEnAbEb!!

6:26:00 PM

-- --

bukan IQ yang kena….korang la yang kena! hehe~ tak tau kena apa? tengok last entry kat sini~ eceh….macam gempak sangat kan? biasa2 je pun….haha! ok…sebelum tu salam hari rabu buat korang semua! da petang baru nak ucap? no comment!

pagi tadi IQ ada paper Hydraulics! ternyata menghampakan IQ lagi….bukan IQ tak study, masa yang diperuntukkan tak cukup! damn! dua jam setengah tak cukup??? ko buat apa dua jam setengah tak cukup IQ??? hehe! ntah laaa….jawab 5 soklan dari 6 soklan….pastu banyak calculation yang meleret-leret…penat eden nak nokan butang kalkulator tu haaa~ frust pun ada masa jawab paper tuh sebab lupa nak ingat satu formula tuh…da la soklan berkait-kait sampai soklan kedua ketiga keempat kelima….ok...itu tipu…hanya sampai soklan kedua je…tapi habes la kan, hilang berjuta-juta markah…memang frust!

seperti yang lepas, nak sedapkan hati….fokus pada paper seterusnya! ok! next please! eceh~~~ esok paper hubungan etnik….alaaa, korang cakap senang? yelaaa..sesi yang lepas2 cuma ada soklan objektif, sesi IQ da start guna skema baru plak daaa…ada soklan tembak-tembak dan jugak soklan mengarang….haruuuuuu~~ wajib menelaah la malam nih…adoi!

korang punya paper lak macam mana? ada bagus? ke lebih kurang je? korang mesti terror kan? opkos terror…kebanyakan blogger yang IQ kenal, kebanyakannya budak-budak forecast..damn! forecast tuuuu~~ hehe…memang otak genius benor!sayang

okeh…ni nak buat pengumuman buat sesiapa yang mintak IQ buatkan something untuk diaorang…nanti IQ buatkan kemudian…ok? mungkin besok lepas paper Etnik, IQ buat…something apa tuh? jeng jeng jeng~ ada laaa..yang penting ramai yang mintak IQ buatkan…header? tutorial? wait and seeeee~

okeh…yang penting, IQ sayang kawan-kawan IQ…dan sebenarnya, IQ tamak! sebab IQ sayang semuanyaaaa! damn! terlebih sudaaa~

see ya!

*** entry biasa, tak ada yang menarik hari ini selain melihat video wakenabeb! tu sebab tajuk wakenabeb! hahahahaha~~

*** actually, IQ ada macam-macam nak tulis…tapi bila mengadap windows live writter nih, haihhh~~ idea mana menghilang??? awat selalu jadi lagu tuuuu?

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. goodluck for exam!landax pun slalu lupa formula..kadang asik ingat formula one je..ish2..\


    p/s :buatkan header baru..landaax malas pulak nak bukak PS =)

    ReplyDelete
  2. gud lark yunk tuk exam etnik, lucky la aku amik tym sem1 boleh tembak2.. hahaha pape pown gambateee

    ReplyDelete
  3. enchix landax~ hehe..tq! alaa..nk sruh IQ buatkan jugak? lawa lgi header landax tuuu

    fyruz~ ada soklan subjektif~ wuwuwuuw~~

    hani~ naseb ler ambik sem nih~~

    ReplyDelete
  4. nak2 jugak header!! nak suh buatkan gak bolee?? huu

    ReplyDelete
  5. adoi~~ camni nk kne buka order laa..haha!!

    ReplyDelete
  6. eh,hidro susah bangang la,aduh duh doi doi.

    etnik esok aku tiru ko bole?

    ReplyDelete
  7. haha~ aku pun bru nk bce, mcm la aku terer sejarah~ lecturer etnik ckp, jgn tiru kawan yg blom tntu btolnye.....

    siyes hidro susah! jgn risau..graf akn turun...[Azman Arbangi, 2011]

    haha!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers