sIbUk DaN sIbUk lAgI!

2:35:00 PM

-- --

hye semua~ pekabar? sehat? bagus-bagus~ nak dekat musim exam nih, bawak-bawak la jaga diri bebaik~ exam da dekat..kang nak exam, demam panas? haru-haru~~

bukan nak cakap pasal exam sangat…nak ceriter sket pasal hujung minggu yang lepas, yang jadikan IQ sibuk sket..sampai kerja satu pun tak setel lagi! apa IQ buat? ngeeee~~

first. kayak pagi sabtu~

event ni tak ada gambar lagi laaa~ kawan-kawan tak upload plak daa…ni kali ketiga IQ berkayak dalam tasik UTM nih…besh! sebab dapat belajar naik kayak lepas terjun dalam air..tapi damn! susah giler nak masuk dalam kayak balik….siyes! lepas tuh, kena kondem dengan dak-dak laen..siot-siot~ hahaha! nyway, tahniah kat penolong department IQ juge, edan sebab dapat adakan program sehari nih…senyum-senyum!

second. giant mtb quest

event nih sesape yang bergelar student utm kalau tak tau IQ pun tak tau nak cakap ape la kan..tau la korang tak minat berbasikal nih, tau naik motor/kereta je, tapi pasti korang terpandang gak kan basikal-basikal yang banyak lalu blok/kolej korang ari ahad yang lepas kan? haaa~ program ni besar ok! dapat sponsor dari GIANT lagi..bukan giant hypermarket tuh laaa~ ni GIANT pengeluar jenama basikal yang unggul! kalau korang minat cycling, korang memang akan minat GIANT nih gak…

ok..anyway, IQ nak ucapkan tahniah kepada budak-budak kelab IQ iaitu SRC UTM yang berjaya mendapat tempat TOP 10 dalam race nih! bukan senang wooo nak dapat tempat dalam race nih…peserta berbilang kaum dan bangsa dan jugak negara~ yang penting, jaguh berbasikal negara pun join MTB Quest nih iaitu anuar manan

dak-dak src yang menang adalah fahmie, ti jian liang dan jugak saffia nabila tau kitaorang panggil pia…okeh, yang laen ada yang dapat pingat sebab dapat TOP30 seperti wawan, syuk, bahiah, fifi…ermm, sape agi ek..loper daa~ adiah cabutan bertuah paling besh adalah frame beskal GIANT dan rim beskal…masyuk beb! yad dapat frame beskal..memang lepas nih, kayuh je la~~

untuk program ni jugak, kitaorang bukak booth skali dengan temporary wall, wall climbing yang disewa khas untuk sesape yang nak mencuba untuk maen climb..sambutan kurang memuaskan sebab tak tau kenapa dak-dak utm nih tak support program yang dalam UTM nih sendiri..ni yang buatkan IQ nak bukak entry baru nih..=P nyway, sambutan menggalakkan pada budak-budak kecik! dorang sangat minat nak maen wall nih…ada juga student utm yang brani mencuba, alaaa..tak tinggi pun…tapi kena bayar sket la, sebab benda ni kitaorang sewa…bukan free je bley ada kat padang kawad tuh…hmmm~

kat bawah ada sedikit sebanyak gambar..tak nak letak banyak-banyak…


mula! lihat itu fahmi dari SRC UTM mula bergerak~~ cewah!


antara peserta yang da sampai…IQ pun nak gambar gak!


pia menang no.10 kategori women open~ tahniah pia!


ti menang no.10 gak dalam kategori men elite…tahniah ti!


fahmie menang no.9 kategori men elite..tapi sian, gambar tak der sebab mase IQ nak ambik, memory full plak~~ =( nama yang disebut plak salah..fahmie moody da pastu~~ sian fahmie..tak per, janji wet dapat~


ini pingat hak milik ti jian liang~ weeee~


wall tak tinggi pun tapi mencabar~ farah ngah climb~


budak lelaki ni pelanggan tetap booth kitaorang..memang suke panjat! banyak kali gak panjat…suka katanya!


blogger nur hidayah isa pun try jugak ok! gambar ni pun IQ yang capture~ senyum-senyum!

okeh! da penat! nak rest…ingat petang ni nak kuar beli barang sket…ermm..beli stok untuk minggu study~ apa lagi nak buat ek…heee~~ banyak kerja perlu diselesaikan selepas ini..lepas ni, akan berkurang entry, update dan sebagainya..harap maklum! bak kata-kata dak-dak kelab, nak gantung facebook, gantung frisbee, gantung kasut getah..dan sebagainya! IQ nak gantung blog la gak camni! weeeee~

see ya kawan-kawan!

*** badan fenat laa..fenat!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. aku bangun ptg, mmg x dpt la weyh.
    man kate ak x sosial, idup dlm dnie tido ak sndiri..wuu btol.

    lenkali ak nk join pape korg buat taw.msg ak! huu. ;DD

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers