pHoToShOp

6:26:00 PM

-- --

sedikit sebanyak hasil tangan kaki IQ….
idea tak banyak cuma kebanyakan masih di tahap belajor…adess~

800px-Pooh_Wallpaper_-_Rainbow,_Eeyore,_Pooh,_Piglet_and_Lumpy
khas buat muhammad rayyan firdaus…comelnya!!

Baby-Mickey-and-Minnie-Wallpaper-mickey-and-minnie-6227231-1024-768
rayyan firdaus lagi~ shumil shumil~

muas tag
belajar suatu benda baru..nampak nice kan?

buat gambar muas jadi camtu sebab nak buat header untuk dia…kat bawah ni pilihan header untuk muas~

header muas

Untitled-2

fenat buat..tapi puas..cuma macam ada benda kurang..eceli tak tau nak letak apa daa..tak reti nak corak bagai~ nak letak kartun macam budax budax lak..hihi..ok la tu kan…

k la..till then..see ya!

*** rindu sama itu muas~~ wink3~~

You Might Also Like

16 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ce test buat header utk nad... ^^
    hahhaha

    ReplyDelete
  2. nad~ nak kena cari itik kuning la cmni kan? hehe

    anyss~ bley..tpi tgu mse free sket...skrg da xfree..td je free..nti k~ hjung mggu nih ke..k?

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya org yg ada photoshop kan.. jeles.. heheee

    ReplyDelete
  4. oke lah tuh. comey gak. peh, photoshop paling susahh. tak reti sampai sekarang. huhu-__-

    ReplyDelete
  5. miszy dian~ IQ just download dari tenet je PS tuh...xde sape pn nak bagi..huhu~

    cik azeya~ simple kalu sllu buat..tpi skali tinggal, memang terus lupe..hihi~~

    anyss~ hehe...sme2~~

    ReplyDelete
  6. kalau aku xtau nama betol si muaz tu mmg aku xdapat bacala ape yg ko taip tu...wahahahaahaahh

    ReplyDelete
  7. hehehe..mmg nmpk serabut kn...tpi ok la...biar org xnmpk nme pnuh...bru org nk tilik2...hahaha

    ReplyDelete
  8. nasib baek baru dapat header baru jugak..xde laa dengki sangat..haha

    ReplyDelete
  9. download?
    iq.. minta link dia.. hehehe.. nak juga.. :)

    ReplyDelete
  10. Ada buat service design header ka?

    ReplyDelete
  11. dian, cuba cari adobe photoshop cs5 trial dlu..lepas tu, nti IQ bagi link serial number ok!!

    oreo hitam~ ermm, stkat ni xde lagi..sbb buat suka2 je~ heee

    ReplyDelete
  12. okei. nati dian cua cari.. kalu dh jmpa, dian gtaw iq okei..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers