pHoTo Of nAtUrE cONtEsT

2:43:00 PM

-- --

ditag oleh azee salim beberapa hari yang lalu namun baru je berupaya nak buat…jeng jeng jeng~~ macam menarik contest ni…so, jom kita layan…zassss~

klik banner contest untuk pergi ke entry penganjur contest!

tuan penganjur contest, boleh tak IQ nak letak dua gambar dalam contest nih??
boleh laa..boleh laa..

DEPENDS KEPADA PENGANJUR NAK PILIH YANG MANA~
tak kesah…boleh yer?

gambar pertama.

DSC09033
abaikan bentuk tangan IQ yang menggedik nak lipat tuh..macam cacat pun ada kan? =.=”

IQ suka gambar ni sebab totally nampak greeeeennnn~~ backgorund nice sangat sebab ada titian yang menyusuri paya bakau…tempat ni adalah Taman Negara Johor Tanjung Piai, Johor…menariknya tempat nih sebab tempat ini adalah kawasan paling selatan tanah besar Asia….haaa~ korang pernah pergi sana? kalau pernah, bagus, kalau tak pernah…..moh kita berkonvoi ke sana…menariknya tempat nih sebab dua selat bercantum di situ…selat tebrau dan selat melaka…menarik kan?

 

gambar 2.

DSC06380

best moment! program berbasikal ke Taman Negara Selai Johor…ok, Johor banyak Taman Negara…orang johor tau kan? IQ bukan orang johor tapi Alhamdulillah…sejak belajar kat johor, asik berjalan menikmati alam semulajadi di johor nih…tempat ni adalah Air Terjun Takah Tinggi…kawasan paling tinggi di taman negara selai ni..nak pergi ke kawasan ni dalam dua jam trekking…IQ yang mana satu? tu! yang pakai baju kuning~ gambar ni smart…siyes smart…nature yang natural….ahak ahak….

tag orang yang pro pasal nature

Amira, Princess Nasuha, Miss Galaticos

okeh tuan penganjur…depends kat tuan penganjur la nak pilih yang mana satu…pilih yang terbaek bagi tuan penganjur yer..pliz! pliz! pliz! jangan batalkan penyertaan IQ nih..plizzzzzzz~

hehe
sekian.

 

***siyes gedix! haha~ baru habes satu paper..more paper to go! chayok!

You Might Also Like

13 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. haha..dah lame tak camping kat iar terjun...bes2 klo dapat buat

    ReplyDelete
  2. bile last ni??? aq ingt nk amek gmbr yg terbaik masa kat benom,.. hahhaa

    ReplyDelete
  3. wahahahaahha..aku pon kne tag...
    aku xreti nok amek gmbor....

    ReplyDelete
  4. Hahahaha...
    Xleh2x.... hehehe..
    xde la.... nanti saya pilih mne yang terbaik ok...
    dua2 pon cantik... nanti pening pulak nak pilih. hehehehe

    ReplyDelete
  5. jaya jr~ hehe..best tau...klu join program rekreasi nih best dpat mndi air trjun~ yg dlm gmbr tu xmndi ler, sbb dlm sgt~

    PN~ lambat lagi..sempat je ko nak letak gambar benom tu..ambik cntek2 ok!

    miss galaticos~ tak kira, letak jugak!!

    mr money~ hehe..tq3!!! pilih yang mne suke tau..xkesah~ yang penting the best..eceh~~~ haha!

    ReplyDelete
  6. macam tg piai je kat atas nun..hehehhe

    ReplyDelete
  7. ye la nad~ mmg tnjung piai pn~ ishh..xbce la tuh~ hehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers