oH! sChOoLaAhH kU~~

10:18:00 AM

-- --

haishhh~ tetiba cakap pasal sekolah kan? kenapa dengan sekolah plak kan? anyway, ingat kata-kata ni, “mana tak jatuhnya kuah, kalau tak jatuh dalam mulut….eh, dalam nasi” gila ke nak makan kuah? ada je kan orang makan kuah..tuuu..sup daging…sup ayam..sup bunjut~ ok~ start da merapu~~

buat pengetahun korang…bermula hari ni hingga lusa, ada reunion besar-besaran sekolah lama IQ tau!!! part yang sedihnya, IQ tak dapat nak join diaorang!! diaorang punya timing memang tak cukup bagus! sebab patut kena selidik dulu warga alumni yang bergelar student IPT ni~ serius besh kot event dia…apatah lagi ramai alumni yang da ada anak berderet-deret…yang ada gaji bapaaaak besar…..yang kerja kat key ELL….memang besh! sebab program ni dibuat oleh senior alumni kan? mesti la gempak!

Program ni diadakan disebabkan tak lama lagi sekolah IQ akan bertukar kepada kolej plak..yang tu IQ tak pasti…yang penting IQ nak pergi, tapi tak dapat~ sekolah IQ ni dekat sangat dengan rumah IQ…tak sampai 5km pun..hari-hari lalu depan sekolah..teringat kembali kesah lama..haha! batch pertama sekolah ni start 1976/1977….perghh~ lama!

spkg
SPKG 2011 = SIREH PULANG KE GAGANG

IQ ada join group yang organise program ni….macam mana boleh join?? hari tu ada kakak senior tu call…sebab sebelum ni, IQ fikir dapat join..tapi at last tak dapat la sebab musim exam…kakak tu call mintak sebarkan maklumat pasal program ni..tu yang TERmasuk dalam group SPKG2011 tuuu..tak pergi tapi mencapap la jugak~ tengok progress dia..perghh~~ masyuk!!

yang ni lak sedikit sebanyak info pasal program tu….tengok la~~ bagi jeles IQ tau tak!!! korang tau tak tema malam gala dia apa??? BAJU SEKOLAH !!!! siyes besh!! waaaaaa~~ nak pergi!! nak pergi!! tapi tak dapat cek nak nolong…petang ni da start programnya~~ huhuhuhu~

tak nak sedih-sedih…..30hb tu IQ ada BBQ dengan budak-budak kelab IQ….memang setiap hujung semester buat untuk meraikan sesapa yang da nak final…kali ni memang ramai!! dan mereka bakal meninggalkan UTM~ sedihnya~~ rindu la korang sangat-sangat nanti~..wuwuwuwu~~ sedih lagi..bila masa tak sedihnya nih!

time ni macam biasa, gather semua ahli kelab…layan BBQ dan buat games~ nak release tension exam lagi kan…well, going to miss them alots!! sob sob~~ tunggu je saatnya esok…..buat dekat tasek memandangkan balai cerap da penuh! adoi!

apa-apa pun chill ok! UTM blogger pun nak buat event OUTING hujung minggu nih…aiyaaa..buat 1 mei ok pun maaa~ hehehe….kalau boleh, IQ nak join korang next gathering ni sebab hari tu tak boleh nak jelmakan diri dalam alam realiti kan….asyik alam maya je..huhu~~

ok la..till then…
see ya!!!

*** banyak je program hari minggu, dari awal sem, sampai la hujung nak final sem pun ada program….memang penggiat yang aktif ye kamoo IQ!! [mak oden cakap ini bokan aktif, ini tok reti nop duk diam!…hahahaha!]

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. program mana yang best? hehe~ huhu~

    ReplyDelete
  2. wahh.. best la.. sekolah aku blom buat lg alumni..

    ReplyDelete
  3. dah lame tak pegi reunion. rindu benor dekat budak sekolah lame. huhu (:

    ReplyDelete
  4. heidi~~ skolah lama kn..byk batch, so..buat la alumni..da lama da ad alumni nih~~

    cik azeya~ kan? rindu sgt kt budak2 solah..tpi xdpat join program tu~~ huhuhu

    ReplyDelete
  5. izyan..ko dulu student SMTT..waaa,,,..ko senior aku lah nie...hye!!! senior

    ReplyDelete
  6. heh~~ ko smtt gak ke?? adoi!!! jeng jeng jeng~~ laaaa..junior aku rupernye!!!! hahahahaha!!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers