iT’s ThE tImE!

11:41:00 AM

-- --

kaki kecik!salam kengkawan~~ pekabor hari ni? sehat? Alhamdulillah…IQ baru je selesai menjelajah UTM jap tadi…habis je paper etnik, pergi merayau-rayau pelusuk UTM…sorang-sorang laa…dengan siapa lagi kan? melihat keindahan UTM yang tercinta…eceh~~

senyap sunyi UTM ni yer musim exam nih….selalunya ramai orang lalu lalang depan PSZ tu, sekarang da berkurang…mungkin tengah fokus jawab paper, tak pun tengah kusyuk menelaah lagi kat bilik…kan? IQ merayap sorang-sorang..kot-kot la terjumpa UTM bloggers macam Nad dengan Faiz kan? heee…saje je~

okeh…tajuk tulis ‘IT’S THE TIME!’ IQ nak buat apa yang IQ janji hari tu…dan tak dapat nak online kat group UTM blogger macam biasa…nak buat untuk korang ni! tunggu siap…IQ buat biasa-biasa je k….tak reti sangat nak buat gempak2…hehe…

okeh la…see you soon!

*** mood : layan PS
*** gambar sebelah tu cacat, tangan hilang, kaki kecik! adoi!

You Might Also Like

11 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. gmbr cacat??? haha.. skrg dok blik concentrate final je.. huhu..

    ReplyDelete
  2. comel laaa gmbr tue..
    iq, nak minta tlg..
    tlg like sticky post baru dian yaa if iq free nati :) boleh kan?

    ReplyDelete
  3. cam conan dow! haha
    ps: ak tgk conan je spnjg study week ni.angau.

    ReplyDelete
  4. weyh...ape mcm etnik???
    aq pon baru abes exam etnik..sumpah 'best' sgt...hahaha

    ReplyDelete
  5. good luck exam...
    wah rajinnye g library...
    vote...vote..vote...
    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

    ReplyDelete
  6. jumpe tak blogger2 UTM?klu jumpe,promote blog aku,kah3!!

    ReplyDelete
  7. ooo ada eh group utm bloggers??
    kna p carik neh..
    huhu

    ReplyDelete
  8. abg azizi~~ tuu..gambar sebelah tu nmpk ccat kn? waaa..bgusnye!! gud luck final!

    nad~ nad gelak..heee~~

    miszy dian~ hehe..cute ek? hehe..ok! roger!
    dian, da ad software trial photoshop blom?

    apel~ ah ko apel, asal tgk conan , aku pn dikatakan conan! damn! haha~

    dakulala~ etnik? bese..steady..haha! menjawab dengan 'jayanya'...haha!

    shafiq~ mne de g libry....lalu jee~~ hehe..waaa..pancing undi! nti sy vote ok~

    sembang kemas~ haha! tak jumpa laa..kala jumpa pun, ko laa...haha!

    mizz ainaa~ ada!!! closed group....request la nanti k!! add IQ kat facebook..nanti IQ add kn..bley?

    ReplyDelete
  9. mcm ner nk wat pic kat mcm tu..
    ala ala katun cam tu..
    tapi x nk cacat2 tu..haha =p
    cam ner??

    ReplyDelete
  10. haha~~ guna adobe photoshop~ just distort image~ jadi la camtu...hehe~~~...

    nak lebih maklumat, bley tengok tutorial dari blog wan hazel..ni linknya..

    http://wanhazel.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers