IQ GiAn!

6:09:00 PM

-- --

hehe..salam semua, rindu IQ tak? mesti rindu kan? heee~ sorry sangat-sangat sebab IQ jarang sket nak update perkembangan terkini IQ..disebabkan kengkangan masa dan jugak gian!! gian apa?? heee~~

da lama IQ nak kan benda nih..siyesly! IQ memang nak sangat-sangat! baru sekarang IQ boleh menawannya! apa yang IQ maksudkan nih? haihhh~ ini dia yang IQ maksudkan!! jeng jeng jeng!!

ADOBE PHOTOSHOP CS5 EXTENDED

siyesly! IQ memang nak guna lama da PS nih, sebab IQ suka nak mengedit gambar! PS nih memang menarik minat IQ sejak IQ berada di zaman matrik lagi! dan dulu IQ da belajar sket-sket teknik guna PS nih, tapi sekarang da zero balik daa~~ sekarang IQ belajar nak edit-edit nih dengan bantuan blog Wan Hazel sebab dia memang terer bab-bab PQ nih..siyes! memang terer~ cara pengajarannya pun memang senang! tak rugi kalau berguru dengan wan hazel tu~~

heee…antara gambar yang IQ da edit adalah header blog IQ nih, edit je….bagi nampak timbul sket…heee~~

DARI INI

header8

MENJADI INI!

header8

mungkin nampak cam tak lawa sangat kan? bese ar, IQ masih dalam kelas pembelajaran PS nih~ tak lama lagi terer ler~ heee..suke suke suke!

alamak~ da la musim test, assignment berlambak lagi! pastu da dekat dengan exam final nih, alaaaahaai~ layan PS plak daaa~~naseb la kawan..sambung lepas final la jawabnya~~ heee~

k la~ mau rehat..hidung bermasalah! kena service! duk bersin je dari tadi nih..haihh~~

see ya! take care! selamat study semua! nak exam da nih!

*** ngeeee~~ banyak perkara ingin diperkatakan namun, tak dapat nak tulis lagi~ tunggu masa free~ huhuhu~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. awkkk.....nnti ajar la kite guna adobe potosop yeww :)

    ReplyDelete
  2. huhu~ ambe reti sket2 je nih~~ huhu~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers