CaRi mOoD

12:05:00 PM

-- --

salam semua….haaa, amacam starting exam korang? ada bagus? kalau tak da bagus kasi jatuh itu tangan..=P semalam IQ da start paper first untuk final exam ni…ermm ermm ermm…nak kata bagus? ntah…no comment pliz [gaya ala artis…*muntah*] bak kata orang, yang lepas jangan diingatkan, fikirkan yang akan datang…eceh…so, next paper?? besok!!

actually kan, IQ ngah tak ada mood mau study last minit nih…bukan bermakna IQ da study banyak laa....minggu study IQ pun da jadi minggu assignment…bukan minggu study pun…so, bila masanya IQ study? ntah, IQ pun ngah pikir ni, bila masanya IQ study…ermm…ermm *fikir*

jujur dari hati IQ yang tulus mulus ni, IQ tak study sangat untuk final kali nih…kenapa? ntah, mood study tak datang la chek~~~ nak mood datang bergolek baru mau study? gitu ka? aiyaaa~ macam mana nih?

IQ2macam mana nak bagi IQ ni rajin ngadap buku? IQ da gian nak buka group UTM blogger kat facebook tu, dan dah memang selalu gian nak update entry blog setiap masa…[musim exam gak la kan idea melimpah-limpah macam air paip yang tak tutup tuh] dan IQ jugak gian nak edit gambar guna photoshop [lihat entry sebelum ini]…haaa….so, apa jalan penyelesaiannya?

korang ada idea tak nak bagi mood study last minit IQ ni muncul? siyes! tak ada mood langsung nak study last minit nih…kekadang malu la dengan kengkawan yang rajin study, tapi IQ MALAS GILA nak study!! damn! hurmmm..

pliz kengkawan…tolong IQ~ *muka berharap*

[sila tulis idea anda di ruangan komen di bawah…terima kasih! ]

*** esok paper hydraulics!!! that’s killing me  ok! eceh~~

You Might Also Like

13 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ahhahaha! g study lepas join contest nad tag tu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. cess, sempat je promote contest tu..tggu petang sket yer~~ nk study dlu, bru wat..haha!

    ReplyDelete
  3. last sem, mmg malas sgt nak stdy.. asyik tido n online jak tp kena gak paksa stdy sbb FINAL tue.. kalu repeat? fuyOooooo merana tuan badan hehe..

    cara dia, bgun awal pagi, kena paksa diri.. g mandi, biar laa air sejuk.. buat breakfast.. then stdy.. tp before tu baca doa dulu.. niat nak stdy.. hehee..

    ReplyDelete
  4. chaiyok2!! kata2 semangat dri mira.. kejarlah dekann!! sapa xmau dekan oii..huu

    ReplyDelete
  5. huhu...rajin2....x mo malas2...

    ReplyDelete
  6. izyan mcm mane wat pic cm entry ni.. edit pkai ape? tutorial please... ;)

    ReplyDelete
  7. cepat IQ,,jom setadi!!! hehe

    alya baru nak stat first paper esok..hihi

    ReplyDelete
  8. miszy dian~ baek bos...petua yang baek skali!! maceh banyak3!!!

    mira~ mira dekan xpe la....terer...akak xterer laa

    zhafri~ baek~ xmlas da...huhu...

    nana~ nti aku tnjukkn cranya..tpi bukan skrg..hehe..wktu exam nih~

    alya~ haaa.jom! jom pakat study rmai2..hehe

    ReplyDelete
  9. org xpenah dekan laa.org bg kata2 semangat jaaa nih.^^

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers