aNak kUcInG ScOtTisH YaNg CoMeL

10:12:00 AM

-- --

208624_167652239957080_1190496848173[1]

ini bukan comel

ini memang super duper comel!!!

ni anak scotish fold... mata bulat!!
scottish fold ni boleh dikatakan antara baka kucing yg tercomel..

betul tak?

sape nak beli ?

sebelum korang nak beli, jangan luper belikan IQ sekor yer!

hehehehe~~

jangan luper like page SELAMATKAN KUCING MALAYSIA juga yer!

heee~

 

*** nak bela kucing tak buley…tengok je laa~ comelnye.comelnye.comelnyeee

You Might Also Like

13 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. anak kucing ni memang sangat cute..ekekeke..

    ReplyDelete
  2. comel nya~~
    mcm doraemon ada ni kalu kucing ni kaler biru,, hehehe..

    dtg jmput iq nie..
    join~
    http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

    ReplyDelete
  3. hehe~~ comel kan? doraemon? a'ah kn? hehe~~

    insya-Allah~ IQ akan join nti yer~~

    ReplyDelete
  4. comel gila anak kucing nieh .. rasa nak gigit2 jer .. ish .. geram betul ...

    hehe :)

    ReplyDelete
  5. kalau ada depan mata nih, memang da ilang bulu2 dier tuh~

    ReplyDelete
  6. klau aku dpt kucing nie...mmg aku gigit...nk bwk dia p mane aje..jln2..p keje.....

    ReplyDelete
  7. kucing baka scottish..?

    pandai spiking scotland tak kucing ni...

    ngehh3...

    miyauuuuu... =)

    ReplyDelete
  8. mizz galaticos~ owh.kucing da cntek, suka la kn nk bwak g memaner...haha! kalau kucing kurap? lalalal~~~

    cik azz~~ pndai kot, kite je yg xpndai nk speaking nti..haha~

    ReplyDelete
  9. wow .header baru ade pusing2 kt kepale lg . :)

    ReplyDelete
  10. aiyak~ salah komen entry ek~ hehe...edit je tuh~ =)

    ReplyDelete
  11. kan? comel kan? heheh~~ mcm IQ lak kucing nih~ hahaha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers