mAsAlAh ViEw bLoG IQ jAdIk KeCiK?

1:27:00 PM

-- --

sebelum memulakan bicara masalah ini, terima kasih kepada miszy dian sebab sudi mengutarakan masalah berkaitan blog IQ nih..apa masalahnya? meh kita tengok…

komen5

ini permasalahannya..baca dan faham..

“salam awak..
dari ari tu lagi saya nak tanya nie..
sbnrnya saya dah lama follow awak n bila saya buka blog awak kan.. knapa semuanya nmpk mcm kecik jak.. kdg2 tak boleh nak bca apa yg post.. tpksa saya skip mcm tu jak tp mmg kalu nak view blog awak kan, tak jelas sgt.. asa mcm viwe page 45 or 50% jerr.. tapi kalau saya view blog lain, ok plak..
maaf yaa..
saya nak bagi taw jak sbb saya tak blh nak baca post awak :) ”

apa yang berlaku adalah miszy dian tak dapat nak view blog IQ sepenuhnya..apa yang terjadi adalah seperti di atas…saiz blog jadi kecik dan segalanya kecik! hurmm..korang tau tak kenapa ini terjadi? IQ pun bingung….

IQ rasa ini berkaitan dengan plug in dalam satu2 browser…iye tak? ke sumthing berkaitan dengan template IQ nih….tapi kenapa orang laen boleh view blog iQ macam biasa..dan dikatakan blog IQ je tak dapat nak view elok…

siapa lagi yang punyai masalah yang sama? ley kongsikan dengan IQ tak? IQ betul-betul perlukan bantuan blogger-blogger terer sekalian! plisz~~ huhu..[terasa sardis nih]

hope korang boleh gitau apa permasalahannya…

*** tetiba lemah…haishh~

You Might Also Like

11 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. bako ke aje..!! BAKO3..!! ngehehe.. =)

    ReplyDelete
  2. awak..
    saya rasa baik awak ubah semua template blog nie.. kalau blh kan, awak jgn amik bakground dr mana2 web tp buat backgrouds sndri kot.. asanya.. sb bila saya view.. semua jadi half and kecik jak nie.. hehehehe..

    alahai.. mcm naa yaa..
    ke saya sorg jak yg ada problem nak view blog awak nie..
    huhuhu.. :(

    ReplyDelete
  3. nampak normal je..takde apa yg pelik pon...hehe

    ReplyDelete
  4. abg~ nak bako pebenda la syg~~

    miszy dian~ mslhnye xde mslh klu org laen view...cuba miszy dian check kt plug in or sumthin yg berkaitan dgn browser..

    azhar~ huhu...nak wat cmne...kdg2 ada blogger yg xdpat view, kita gak yang rasa xbesh

    ReplyDelete
  5. eh, fiq bukak ok jerk...
    tak kecik pown.... :)

    ReplyDelete
  6. dah tu. agaknya masalah apa ek kenapa ada rakan blogger kita tak dapat nak view elok blog nih?fenin

    ReplyDelete
  7. ok ja aq tgk... huhuhu,..tuk insan2 yg terplih jer kot leh tgk,.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. bukan la yan, ko cakap kat die soh dier besarkan tulisan untuk view page org, aku rase view page die yang kecik:) maaf kalau silap.

    tp penyelesaian : cube tekan ctrl then mouse gerakkan ke atas or bawah tengok nak kesesuaian besar mane:)

    ReplyDelete
  9. PN~ mungkin kot~~

    azee~ek...terer ar ko...aku xtau pape..hihihi~~ ok..roger! nti aku gtau dier...sruh bca komen ko~

    ReplyDelete
  10. salam.. klu ni nda salah, mungkin dari lappy or pc dia tu..
    cuba zoom in:

    tekan ctrl + gerakkan mouse up, down..
    mst buli ni kn..

    btw, blog IQ ok ja bila buka dgn notbuk sa..

    ReplyDelete
  11. alaaa..
    ada yg kastaw sudah caranya kan..
    adess..suriii aa..
    td nda baca pl.
    adess..

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers