kHaS uNtUk bLoG eKSpReSi RuAnG

8:05:00 AM

-- --

adoi! entry pagi-pagi menyegarkan semua orang…cuaca yang tak panas, lebih selesa..dan terasa mau tidor lagi..hehe..ok! bangun2! walaupun kelas pukul 11 pagi nanti, tak ada nak tidor2 lagi! hehe…

entry ini khas untuk blog EKSPRESI RUANG [tadi nak eja nama ekspresi banyak punyer susah!] kerana telah menjadi Follower blog IQ yang ke-400!!!! hehehe..tahniah yer! tak tau nak panggil abang ni nama apa…melalui column follower, nama abang nih, DIEWALAZ..kan? hehe..terasa segan plak…

award4

ni award untuk blog ekspresi ruang!
boleh letak kat sidebar, buat entry khas..atau simpan kemas kat blog..sila ambik..huhu~

blog EKSPRESI RUANG ni seperti namanya juga..lebih kepada minat terhadap ruang-ruang yang unik! dan jugak sudut-sudut yang bakal menarik minat si peminat seni dalaman…haaa..jika anda hendak mau lihat…sila klik di sini..anda pasti tertarik…abang ni kemungkinan arkitek..huhu~ admire sangat pada arkitek..nak wat camne, cita-cita IQ yang dahulu, yang terpaksa dikuburkan…sedih kan? bagi la tisu! terima kasih! huhu~~

*********

okeh2..tak mo sedeyh2..hidup mesti diteruskan! iyaaahh!! hati IQ berbunga sebenarnya…classmate IQ yang ada blog tuu..yang tuuu..alaaa..yang tuu tuu…haha~ penat korang ek..ok2…blog kawan sekelas IQ..si epul [not chubby IQ ok!] owner blog SEMBANG KEMAS buat entry khas mempromote blog-blog kawan-kawannya..hehe..tak puas hati jugak ler, sebab IQ baru tukar header blog, dier da kebas! sengal kan? mau tumbuk dier?mau sepak dier? jom baca apa yang dier tulis pasal blog IQ nih…jom2!! klik di sini!

hehe..stop dulu..IQ nak tulis pasal aktiviti PCP ari tu…sebab kawan IQ da upload gambar kat blog dier…hehe.so, berhajat nak curik..tapi kena mintak permission dier dulu…da mintak..tunggu reply je..hehe…tunggu next entry ok!

sekian dahulu~…see ya!

***kelas start pukul 11 ok! STATISTICS batal! yeaaahh!!  =.=”

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. haha,weyh sory ar pinjam header tanpa kebenaran,ak maen tibai jek ambik,tapi tape,untuk ko jugak kan.haha

    ReplyDelete
  2. syaimz~~ hehe...maceh..[pasan orang ucap kt IQ..hehe..]

    epul~ hehe..no hal laa...aku xkesah ler..untung ad laa

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers