fEnOmEnA..bEsT!

4:16:00 PM

-- --

FENOMENA ART FESTIVAL….moment to remember!

animation3

hehe..pakai baju fenomena.cantek!

semalam satu kelab di bawah kolej kediaman IQ nih iaitu kelab kontemporari adakan program FENOMENA ART FESTIVAL nih..IQ pergi waktu petang dan malam~ haaa! itu namanya semangat! banyak live band/ independent band yang datang perform…

mintak maaf banyak-banyak la sebab tak ada gambar untuk show off…siyesly! tak ada langsung! kamera diaorang banyak laa~ nak curik tak tau nak curik kat mana~~ yang ada cuma la yang kat bawah ni…

DSC00495

hihi..with najwa latif..gambar siyesly tak brape elok..tapi seb baek ada jugak!

gambar dengan najwa latif je ada sebab nak jugak ambik gambar guna handphone farah…ambik kesempatan sebab AJK program adalah kawan-kawan jugak..so, ambik kebenaran nak ambik gambar jugak…ada jugak bergambar dengan band dari UTM..tapi tak tau la nak ambik kat mana gambar tu…haihh~~ carik! carik!

gambar diambil dari fanpage najwa yang di’add’ oleh student UTM~~ weee~ ambik ya! hehe

hehe..gambar diambik lagi..pinjam! hehe [sumber fanpage najwa]

anda tak kenal najwa latif?? rugi! klik di sini…layari youtube jugak untuk dengar lagu-lagunya..cari najwa latif ok!~~ najwa latif ini masih bersekolah ok! tapi dia lagi tinggi dari IQ..oh tidak~~

ni salah satu video najwa latif..sila dengar..anda pasti jatuh cinta!

antara band yang perform, marionexxes, happy ending, alamak! luper la…bukan urusetia la..so, tak tau band yang perform..layan dorang perform je..hehe~~

pada sapa-sapa yang ada gambar sepanjang program, sila bagitahu iQ!!

ok..sekian sahaja~

see ya!

*** IQ suka lagu najwa yang carta hati dan one in a million tuh! siyes besh!

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. bes la najwa latiff ni.. nak stat minat dah ni. hihi tq for sharing~

    ReplyDelete
  2. sy d sblh awk,.masa tgk mini konsert najwa,.
    huhu

    ReplyDelete
  3. mmg best!!!!
    band2 tu sume mmg awesome...
    =)

    ReplyDelete
  4. si daun ceri~ hihi...sme la...nk stat minat gak nih...sme2~

    PN~ ye..saya tau! hehe..sy dpat dkat dgn dier...weee~~

    dhea~ kn? hehe...di antaranya band yg dri UTM tau..dak FAB...nk cri diaorg!

    ReplyDelete
  5. band UTM tuh kureng la,bes lagi stupid munk.haha

    ReplyDelete
  6. ko da tengok ptg tu ke? ko ad tgk drummer prmpuan dier?

    ReplyDelete
  7. ade banyak band utm ke?utm yang last tuh hampeh.haha.tapi kira orait la,sebab diorang boleh maen instrument klu nak dibandingkan ngn ak.haha

    ReplyDelete
  8. yelaa..actually ada dua...

    saturday n sunday dan last minute

    band yang last?? yg tu band luar kot~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers