CoNtEsT : pHoToShOoT pErCuMa BeRnIlAi Rm150 AnJuRaN fArIdIsM pHoToGrApHy

10:16:00 AM

-- --

ditag oleh miss azee~~

pada sesiapa yang mau join dan yang ditag oleh IQ, sila klik gambar ye!
segala term and condition ada di sana ya!

okeh…IQ mula nak berceloteh nih…bersedia!

SEBAB apa IQ patut menang contest free photoshoot ni, sebab IQ anggap..setiap gambar yang ditonjol memberi 100 maksud, sejuta rasa dan amat-amat bermakna…apa yang kita rasa apabila apabila melihat sesuatu gambar mempunyai pelbagai reaksi, gembira, sedih, kecewa, marah..segalanya ada…IQ suka bergambar..kerana gambar membuatkan IQ gembira dan rindu..rindu pada keluarga yang jauh di mata, sang pencinta hati dan jua sahabat-sahabat yang dikasihi~

TEMA yang IQ nak sangat buat adalah LOVE AND FRIENDSHIP. IQ teringin sangat nak buat tema nih sebab nak gabungkan kehidupan IQ yang penuh warna-warni bersama-sama yang tercinta dan tersayang. IQ sangat-sangat sayang kawan-kawan IQ begitu jua amat-amat mencintai si perampas hati IQ….maknanya..boleh diselitkan pelbagai emosi, aksi dan jugak adegan apabila tema ini diadakan…betul tak?

IQ bayangkan ada adegan lucu…apabila kawan-kawan IQ ganggu IQ dating dengan BF IQ…dan jugak adegan hang out dengan kawan-kawan IQ sampai Bf IQ tak puas hati ..ok~ tu just imaginasi IQ…tak lebih dari tu..hanya lakonan..tapi it’s funny right? ikatan yang erat yang ditransformkan menjadi sekeping gambar…akan ditonton selamanya..pasti memberi makna yang mendalam!

155806_472333052453_625492453_5605420_5803964_n

ni gambar kawan-kawan IQ dan sebelah hujung tu chubby iQ..sengal kan? yeaahh~

contoh gambar friendship..credit gambar oleh napi

besh la contest ni sebab tarikh tutup contest ni jatuh pada birthday IQ!! heee…besh kalau dapat menang contest nih..dapat hadiah sebagai hadiah birthday~~ waaaa~ beshnya! [berangan sebentar~~~]

ok! done!

tag u guys~~
- jasmadi syah
- princess nasuha
-nisa

alamak! tak dapat tag plak! huhu…ok..IQ inform je la nanti~ ok..see ya!

***terasa excited~~ hehe..

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. http://igossiprizal.blogspot.com/2011/03/kawan-imaginasi-saya-sudah-besar.html

    jom join segmen ni

    ReplyDelete
  2. heee...klu smpat sy join yer~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers