aNoNyMouS dI mAnA-mAnA~

5:10:00 PM

-- --

kang IQ cakap IQ femes..korang cakap IQ perasan..tapi korang gak yang selalu wusha blog IQ yang buruk nih…IQ pun tak paham la jenis manusia apa…penat eden layan haihhh~~

korang bengang kan kalau anonymous muncul dalam hidup korang? bengang tak? IQ ngah bengang gak nih…IQ tak pernah kacau idop sape-sape, rajen plak orang nak ganggu hidup IQ..[nyanyi lagu bengang jap]

IQ bukan apa…penat la IQ usaha tak nak bagi sang kelembai, eh sang anonymous ni comment kat blog IQ nih…tapi muncul plak kat formspring tu haaa~ bukan nak tanya soklan pun, saje nak bagi statement bagi IQ hot~ I’m hot? stay suam suam agi nih..

anonymous haram j

apa yang IQ tulis kat blog nih, kenapa tak komen kat bawah je? sebab IQ da buang bahagian komen untuk anonymous tuh ek? so? jelmakan la diri…kenapa nak hidup dalam kegelapan?~ adoooyyaaaii~ fenat la camni..layan orang halimunan! IQ memang buang bahagian komen tuk anonymous sebab IQ buhsan layan orang tak der identiti..hidup berpura-pura baik~ kalau anda benar, jelmakanlah diri..say it in front me~ wat per la duk blakang pintu tu haaa…penakot benor!

ni kali ke-bla bla IQ diganggu anonymous haram j~ IQ tak pernah pun pergi blog orang komen sebagai anonymous….sebab IQ tak nak jadi pengecut cam anonymous yang brani komen IQ tuh…hidup memang sengaja nak porak perandakan kehidupan orang..tak cukup bahagia ke dengan kehidupan sendiri? kalau korang berani la nak wat orang camtu..baek korang solat sunat taubat banyak-banyak..sebab korang da berdosa..buat sakit hati orang lain..sungguh tidak baik~~

jawapan yang IQ jawab untuk soklan di atas? biar sang anonymous tu baca sendiri! dia bukan tau IQ menangis tiap malam rindukan family IQ..bukan dier tau tahap mana IQ sayangkan family IQ~ bukan dier tau sebab dier bukan IQ!

buat sang anonymous…korang tak rasa jaga family korang masa sakit..masa tuh korang akan rasa betapa sayangnya korang pada family korang..korang rasa sendiri la bila salah seorang family korang terutama mak korang sakit yang hampir kepada maut…IQ sayang mereka..tapi tak perlu IQ nak sebut satu-satu dalam blog nih…korang pikir ini blog perlu nyatakan semuanya ke? bapak la korang jadi stalker terbesar bila IQ nak bagitahu semua…sebelum ni pun IQ ada post pasal IQ sayang gila babeng kat family IQ..asal? tak baca ke? oohh~ lupe…korang kan tak perlu baca semua sebab korang da tau bila tengok IQ sebelah mata korang..bapak laaa~da la tak baca blog ni sampai habes..nak cakap kat orang ikot sedap taip je…haihh~ manusia yang bertopengkan internet semata-mata!

korang ingat IQ tak dapat jejak korang? silap laa..setiap kali korang jejak blog IQ nih, setiap kali tuh la jejak korang dicatat…IQ ada buat trace ID pada sesape je yang datang blog IQ nih..sejak ari tu..sampai sekarang…silap la korang bukak blog buruk IQ nih~

herm~ puas hati IQ….da…cukup..sambung buat kerja!

see ya~

***da setting balik formspring, korang komen la kt shoutmix lak..senang sket nak trace ID~~ besh3…

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ek?jap2...korang sembang tajuk ape nih??

    ReplyDelete
  2. anonymous tu mmg,..nk ckp tak pyah nk smbunyi2,.. mcm bling batu,.smbunyi tgn kat blkg,.. tkut nk trus trg,... ngek org cmtu,..!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers