5 bLoG pAlInG kErAp DiLaWaTi 2011

7:08:00 PM

-- --

ditag oleh si epul sembang kemas….so, kena buat~ well..bukan selalu IQ rajen nak buat tag nih…selalu aje malas..malas bapak segala malas, kalau da malas, jadi malas la jawabnya..haishhh! merapu! serabut serabut~

5 blog paling kerap dilawati? means? yang paling kerap jenguk la ek…nak senarai pendekkan jadi 5 blog sahaja? so…ini dier carta hits blog kegemaran IQ untuk musim ini!! [ikut musim daa~ kalau tak besh? paham-paham sendiri!] klik di sini untuk penerangan lanjut~

carta1

  • blog IR ni selalu menjadi kunjungan IQ sebab berada bloglist blogger pilihan IQ~ entry besh..dan memanfaat kepada semua pembaca…walaupun masih muda..[muda ke?..haishh..tah tau umur IR laa]..namun idea yang diberikan bernas! cukup berguna untuk semua orang…blog IR tak der la formal sangat…penulisannya cukup sesuai untuk semua pembaca..ada tatasusilanya~

carta2

  • ini kawan si IR sebab IQ dapat link blog ayeem ni kat blog IR…contentnya? kadang-kadang agak censored…sesetengah orang tak dapat nak terima pembukaan minda yang terlampau luas si ayeem nih tapi bagi IQ, normal…kalau tak sesuai tuh, tegur la kan…betul tak?

carta3

  • blog yang menjadi kunjungan IQ sepanjang masa jika tuannya update! hehe…kawan satu kelas IQ nih..da rajen berblog…IQ pun da tak serajennya untuk update entry…rajen-rajen..keep it up! untuk blog ni, IQ suka cara mengolahannya..well, sempoi la kan..untuk remaja-remaja yang muda-muda macam IQ nih..haha!

carta4

  • ini adalah blog salah seorang kawan baek IQ~~ seorang guru ok! suka sangat penulisannya yang mempunyai bait-bait sajak dan penuh erti! bersastera la senang cakap…tapi penuh pengertian tuh~ besh! banyak ideanya…tak rugi singgah blog nih~ setiap kata-katanya bermakna..tak perlu olah panjang-panjang macam IQ.. =.=”

  • teman baek IQ juga!!! suka baca perkembangan sehariannya sebab dulu IQ sebilik dengannya zaman matrik…so, setiap ari IQ akan berkongsi apa jua cerita dengannya..lebih kurang macam bergosip la kan…kenangan pahit dan manis bersama…

actually kan, banyak lagi blog yang jadi tumpuan IQ untuk singgah tapi untuk kali nih, yang nih je IQ sempat buat…..heee~~~IQ nak kena tag sesapa tapi IQ rasa macam malas nak link kan pada sesape…IQ akan bagitahu sapa yang akan ditag…

ia adalah Princess Nasuha, Jasmadi Syah, Nabil Petak, Wawan Wisely…dan ramai lagi!

***done! fenat! mau study!!!!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wah!cool!blog aku masuk senarai!!yeah!tq!

    ReplyDelete
  2. wawieee~~ (terbang2) hahaha x sangka masuk dlm carta ko.. terharu sehhh...

    ReplyDelete
  3. kalau bley aku nak letak semua sebab aku selalu wusha blog dlam bloglist~~ aiyaakk~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers