rUsh!

6:31:00 PM

-- --

OK~ gedix sangat IQ nak update gak blog walaupun kena study untuk test pada esok hari..ok~ esok punyer test memang memeningkan IQ sebab satu subtopic pun IQ tak paham hape pun..malam ni mau study bersama-sama farah! farah! mau study bersama!!

nanti IQ akan buat program WHITE WATER RAFTING dekat kuala kubu baru….apa itu white water rafting?? WWR singkatannya adalah aktiviti air yang melibatkan bot pelampung di kawasan air deras…amacam? ada bran nak join? nanti IQ akan post di laman facebook…sapa budak-budak UTM JB yang mau join, bley update di SRC CREW oke !!!

rafting macam ni laa~~

tak nampak camne lagi?

camni?

amacam?

ada bran?

jom join!

khas pada penggemar aktiviti rekreasi!

jangan lupa add src crew ok!

see ya!

 

***ok..perlu mandi..tadi kena hujan…chubby IQ da marah!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers