mAaP yEr!

8:31:00 PM

-- --

salam buat kengkawan blog IQ yang datang menyinggah blog yang tak seberapa nih…

maaf buat kengkawan semua sebabnya IQ tak dapat sangat nak buat terjahan atau lebih komersil dipanggil blogwalking ke blog kengkawan semua sebabnya IQ sekarang sudah berada di zone sibuk! minggu depan adalah minggu yang menyibukkan diri IQ dengan study ala-ala koboi…walaupun dinamakan study ala-ala koboi, IQ masih perlu menatap buku-buku yang tebal 5 inci itu walaupun tak faham langsung~

so…IQ harap kengkawan dapat bersabar dan teruskan singgah di blog IQ yang tak seberapa ini…yelaa~~ IQ nak aktif kat sahabat blogger tak dapat plak..sebab manusia-manusia dalam sahabat blogger tu aktif sangat…IQ nih lembab sket..walaupun da dipanggil IQ, tetap lembab kan? naseb badan IQ la yer~~ huhu~

okeh la…stay tune ok..IQ akan buat terjahan dari masa ke semasa..mengikut kelapangan IQ, kalau IQ malas nak ngadap buku 5 inci tu, IQ terjah korang yer!hehe~~

see ya!

DSC01649

okeh, gambar nih tak der kena mengena dengan entry kali nih..cuma nak menunjukkan waktu lapang IQ yang santai..ecececece~~`~ sengal benor!

 

*** doakan IQ dapat menghadapi test-test IQ dengan baik ok! trimas! ^^

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers