jOm SeRtAi bLoGlIsT iR @ bLoG lEbAh

1:20:00 PM

-- --

haaa..cantek kan gambar lebah tu? tengok tuan punya blog laa..haha~ okeh2..tak mau merapu merepek…ni review buat blogger bernama IZAMIR RIDZWAN

IZAMIR RIDZWAN ni boleh dikatakan macho jugak la..[okeh, jangan kembang lagi] blog IR besh…isu-isu terkini mahupun peribadi banyak terungkap dalam blog IR…... IQ mula follow blog lebah bila menyampuk komen IR di sahabat blogger [group dalam facebook] ok~ that’s it! apa? nak lagi?? tepuk dada, sakit la dada..haha~ nyway..ur blog just nice…wink3! besh paer..gossip with yuyu zulaikha..haha! nice match lor!

okeh…pada sesape berminat nak join bloglist IR sila klik di sini! sapa cepat dia dapat! terhad pada 150 orang terawal sahaja..harap maklum~

just nice…haha..see ya!

*** cari source up traffic..traffic ngah tak stabil..adoi~~

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers