IQ aDa t-ShIrT uTm bLoGgEr!

12:04:00 AM

-- --

pada student UTM yang menjadi blogger tegar…

anda da beli t-shirt khas UTM BLOGGERS tak??

IQ beli t-shirt tu!!

hehe..besh! kualiti t-shirt tu bagus sangat!

IQ amat-amat berpuas hati..

terima kasih dan tahniah pada admin UTM BLOGGERS yang mengadakan t-shirt yang besh nih!

bju

esok IQ mau pakai t-shirt ni buat pergi kelas!! hehe…amacam? excited semacam kan???hehe~~

ok~ IQ da penat sebenarnya nih..tadi telan ubat pun tak ngantuk-ngantuk lagi~

buat teman-teman, sorry ya! IQ tak dapat nak balas kunjungan korang lagi..kalau ada masa free, IQ jalan-jalan blog korang yer~

selamat malam semua!

see ya~!!

***nak t-shirt yang admin utm bloggers pakai tadi…cantek!

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hehe..bgus la kan! nanti esok kte pkai dn jumpa kt sub nk? hehe~~ cntek kan t-shirt tu?

    ReplyDelete
  2. miss aina~ tak pe...sbar ek..pling lwat pn jumaat dpat ler~~

    nabil~ besh kan? alaa..awk pn bli gak kn?

    ReplyDelete
  3. aku blum dpt pon.......aiseh xleh jd nih...

    ReplyDelete
  4. alamak..ex utm leh join tak blog ni..nk jugak tshirt tu..:)

    ReplyDelete
  5. hehe~ ntah...bley kot... ni linknye

    www.utmbloggers.com

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers