DiLeMa tEsT

12:02:00 AM

-- --

salam buat semua yang menyinggah blog IQ nih…

IQ sebenarnya baru je habes test IQ yang ketiga untuk musim pertama semester ini..test STATISTICS ok! apa? susah ke tak? korang pernah ambik kebarangkalian tak zaman skolah dulu? haaa! yang tu la IQ ambik test tadi..apa??? senang je? senang la korang cakap…korang dulu darab campur je..sekarang da advance…formula berlambak-lambak kena ingat..da la IQ ni jenis ingatan agak ting tong..ingat satu perkara, tersepak batu..terus lupa..haihh~~ =.=”

setiap semester IQ akan menghadapi dua test untuk dua musim untuk setiap subjek..depends pada lecturer plak nak tentukan berapa test yang perlu..IQ masih ada 4 test yang perlu IQ ambik…haihh~~ bila la nak habes nih….selagi tak habes belajar,test/study/exam akan terpampang depan mata…jangan duk nak lari sana sini ler…exam tu kejar sampai dapat…adoi!

petang tadi IQ tak online langsung! petang tadi memang IQ tak der kelas pun..dari identification test for rock tadi, IQ da free..so, IQ study statistics dengan kawan jiwa IQ…dari tengahari sampai petang..ok! tipu! rehat jap makan ayam goreng McDonald yang kitaorang wat delivery…ok~ canggih kan? nak makan? call jer..gila pemalas! bukan pemalas ok! bila musim-musim test/exam ni lebih suka memerap dalam bilik ramai-ramai, makan ramai-ramai sambil study..baru masyuk kan?

study kaw-kaw petang tadi..rasa konpem bley jawab..tapi bila da masuk dewan ujian..cam ampeh pun ada…ada 4soalan, 1 je rasa konpiden betul..haiyaakkk~~ nak buat macam mana nih..kawan-kawan pernah jadi camni ke pada kawan-kawan??? cuba bagitahu IQ sket…kalau sama je keadaannya..kita serupa [nyanyi lagu sket]..haha!

apa-apa pun IQ tak nak berputus asa! target IQ nak jadikan subjek-subjek sem nih cemerlang! itu target IQ! IQ tak nak hampakan sesapa lagi! IQ janji! [ececece..tersemangat la plak IQ nih]

minggu ni dan minggu depan test, minggu depan jugak minggu pilihanraya kat UTM nih…nak pilih calon mana? nak pilih kawan sekelas sendiri? proaktif ke? tunggu next entry…ok?

sekian sahaja berita dari IQ…salam hormat dan Assalamualaikum…=P

 

***ngeeeee~ [chumil kan senyum sambil tunjuk gigi? ce try ce try! haha!]

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. xheran pon..statistic snang..:p
    padahal sem dpn aku kene ambik..huhu...alaaa..baru 4test..sem ni aku kena 6 test..agak nyawa2 ikan ni...huuu

    ReplyDelete
  2. dey...kalau ikot sem ni kre berbelas2 test laa..statistid test KETIGA..yakni aku ada 7 test dalam dua minggu nih..haha~~ lebih satu dari ko bobo~ statistic senang? ko tak ambik ag...jadi la macam budak-budak yang ambik tadi..masa keluar dewan, semua muka hampa dowh!

    ReplyDelete
  3. Study math ni kena bnyk latihan..so, kumpulkan soalan2 test, buat latihan tiap hari..2,3 soklan sehari..esok ulang soalan sama..bila da expert..buat soklan baru. Tiap kali habis lecture kena review 10 minit..sebelum lecture baca roughly dulu.. Pasti test takde masalah..skrng pun baru 15%, ada 85 % lagi...

    ReplyDelete
  4. huhu...tak der byk buku la suhaimi...ada buku statistic lbey x? dalam buku modul tu tak byk soklan yang berkaitan sebab lcturer mmg da ckp, dlm buku modul byk yang tak der..so, nk pinjam buku!!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers