cOnTeSt “sPlAsHy mOmEnT” bY fIqKbE

4:51:00 PM

-- --

alop.alop.alop.anybody home?

nampak itu tajuk? bagus! tak nak cakap pape da…straight forward je k! hehe…sebelum tu..nak interprem banner contest….menarik!!

nak join?? klik banner contest di atas yer!

okeh…just nak cakap…hadiah dier menarik woooo!!! sapa yang suka main air, rugi tak masuk contest nih…IQ giler maen air tau…kalau ada peluang, ada air…memang IQ terjun! bukti? tengok gambar IQ kat bawah nih!

DSC06887

IQ yang mana satu?? haha! tak kan korang tak kenal IQ..IQ yang tengah tu haa!! giler air kawan-kawan IQ cakap..haha~ IQ enjoy maen air..untuk gambar nih, masa IQ jalani kem kat melaka…kem tepi pantai..apa lagi kan? memang bergetar lutut nih tengok air..muahahaha! n by the way, bulan 4 nih, IQ akan adakan aktiviti air..anjuran kelab IQ la…white water rafting! hehe…insya-Allah…kalau diizinkan program tu berjalan~ and IQ nak maen air lagi!! haha!

ok! IQ nak tag petak=nabil! sebab IQ tau dier ada gambar maen air besh-besh! hehe…ok!

till then..see ya!

***baru jap tadi ujan lebat..tapi da berenti da..ingat nak ambik gambar baru..main air..tak sempat plak..wuwuwuwu…..

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. mmg gila air sungguh korang ni. heee...

    terima kasih sbb join contest fiq =)

    ReplyDelete
  2. hehe...trme kseh sbb sudi menjengah! hehe

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..suke gak maen air...hehehe

    ReplyDelete
  4. org trgnu klu xmaen air xsahnye~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers