cIk AyU’s 22tH bIrThDaY gIvEaWaY

5:18:00 PM

-- --

okeh…eceli aku ditag oleh seorang member lama iaitu nana..dia ni bakal cikgu okey! nama blog dier pun da tukar..sila lawatnya di link di bawah ini…

DINDING BERHABUK

untuk GA kali ni…sempena birthday cekgu ayu yang ayuu..hee~~ mau sertai juga?? klik banner GA di bawah yer!

ucapan birthday buat cik ayu..

epi bufday yang ke-22!! waa..cik ayu lebih tua sebulan 8hari dari saya laa..hee…moge terus dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki yer…moge menjadi cikgu yang cemerlang, gemilang dan terbilang!! amiiiinn~~

well, aku tak der gambar yang hebat-hebat..just gambar ni nak dishow off kan!

KOLEJ TUN HUSSIEN ONN (657)

kenapa aku pilih gambar nih??

gambar nih adalah masa aku dan kengkawan pertama kali berjumpa sebab ni la masa aku mula-mula masuk UTM dulu…diaorang semua kawan baru aku masa tu..dan sekarang? tok sah cakap ler..memang sempoi der…gambar diambik sempena larian mesra kampus..besh! sebab dapat lebih ramai kawan-kawan baru masa nih~~ sempoii~~

aku tag  mereka bertiga!

ok? done? see ya!

***fikiran tetiba teringat kisah masa minggu suai kenal..duk usha sorang brother..haha! dear that guy…memain je..kakaka~~

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. comelnye blog.. thanks sebab join :)

    ReplyDelete
  2. tq izyan sayang...!! ayu is my classmate..~ ;)

    ReplyDelete
  3. cekgu ayu~ heee...tq! sme2~~

    nana~ yeke?? ptot pn bkal ckgu jugak~~ hee...rndu2!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers