sEgMeN sEnYuM xNaMpAk gIgI

1:34:00 PM

-- --

ini segmen maunya buat aku tergelak sorang-sorang…segmen ni dibuat oleh my lovely muas chan~~ she’s my bestfriend…macam mana la muas nih bley terpikir nak buat segmen nih…nyway, it’s really interesting my dear!

mau join? klik di sini!

tengok gambar muas bila senyum macam nih..

really nice try dear [ketawa guling-guling]

okeh-okeh..tak nak ketawa dah..

giliran iz plak yer sayang..

az nak gelak, gelak la..

sebab iz rasa macam ok je senyum camni..

DSC09644

see! how much cute I am during smiling like this!

muahahahaha~~

cute kan? cute kan?

weeeeee~~

but…just remember this sayang~

semua orang punya rupa yang cantik…kamu! kamu! dan kamu!

jugak cantek! hensem!

I’m serious ok~

all of you being the Allah’s greatest creation in this universe..

so do I am..

tq!

tagging 5?

done!

=.=”

I said…

DONE~

SEE YA!

 

***sayang..nak adiah besor-besor tau…adoi! bajet dapat adiah..pe daa~~

You Might Also Like

12 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. heheheh~ amiey kurang lah pic senyum tnpa gigi~ tak pndi k0t~ gpun l00k weird if amiey senyum tak nampak gigi~ @ bur0k.... heheheheehehhehe.... if tak caye.. cube tgk pic pr0file fb amiey~... buw0kkkan~ hehe.. izyan cantekk.. siyes~

    ReplyDelete
  2. iz:jangan risau hadiah nya nanti az bgtaw k,.!!=)

    ps:asal ek ramai orang senyum tanpa gigi JADI? muas xjadi,.sob,.sob

    ReplyDelete
  3. amiey~ ishh..xkn la bruk sgt kot amiey...try la lgi..msti dpat nyer...join la jugak yer...jom la jom la...

    az~~ heeee....alaa...ad satu gmbr az tu kan jadi senyum ttup mlut...

    ReplyDelete
  4. huhu~ muas.. amiey pun tak jadik gak~ hehehehe.. tak mu lah j0in.. cegan~ hehe.. gud luck izyan~

    ReplyDelete
  5. alaa amiey..join laa...jadinye nti~~ try2...jgn smpai error lak..=)

    ReplyDelete
  6. senang je abu....klik kt gmbar kwn sy tu...tgk cmne ruler dier..ok??

    ReplyDelete
  7. senyum tu boleh melambatkan proses penuaan..hehehe

    ReplyDelete
  8. yeaahhh!! itu benar sama sekali!

    ReplyDelete
  9. yeaahhh!! itu benar sama sekali!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers